Mustafa Kara "Sevgililer Günü" Mesaisinde

AKP Üsküdar Belediye Başkan adayı Mustafa Kara, "Sevgililer Günü" çerçevesinde Kısıklı, Altunizade ve Çengelköy'de çeşitli etkinliklere katıldı.

Mustafa Kara
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
AK Parti Üsküdar Belediye Başkan adayı Mustafa Kara, 14 Şubat “Sevgililer Günü” çerçevesinde Kısıklı, Altunizade ve Çengelköy’de çeşitli etkinliklere katıldı.

Mustafa Kara “Üsküdar Sevgi Günü” programı dâhilinde ilk olarak AK Parti Kısıklı İrtibat Bürosu’nda gerçekleştirilen sabah kahvaltısına katıldı. Kahvaltıya AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Zekeriya Erdim ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin yanısıra, Kısıklı mahalle muhtarı ile sakinleri katıldı. Kahvaltı sonrası Kısıklı sakinlerine bir konuşma yapan Mustafa Kara, Kısıklı ile ilgili sorunları yakından takip ettiklerini ve bunların çözümlenmesi adına gerekli çalışmaların yapıldığını ifade etti. Mustafa Kara, Kısıklı’nın en büyük sorununun trafik yoğunluğu olduğunu, bu amaçla Büyükşehir ile çözüm amaçlı çalışmaların devam ettiğini ve en kısa zamanda bu soruna çare bulacaklarını söyledi. Mustafa Kara ayrıca Belediye Başkanlığı döneminde oluşturulacak Halka İlişkiler Merkezi sayesinde vatandaşların sorunlarına en kısa zamanda çözümler üretileceğinin de müjdesini verdi. Mustafa Kara daha sonra yağmurlu ve soğuk havaya rağmen Kısıklı mahallesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Olumsuz hava şartlarına rağmen kendilerine gösterilen ilgiden büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden esnaflar ise Mustafa Kara’ya teşekkür ettiler. Esnaf ziyaretlerinin ardından Kısıklı İlköğretim Okulu bahçesinde kursa giden öğrencilerle bir araya gelen Mustafa Kara, çocuklarla sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

AK Parti Üsküdar Belediye Başkan adayı Mustafa Kara daha sonra Altunizade Capitol ve Çengelköy Maxi Alışveriş Merkezlerini ziyaret ederek burada bulunan vatandaş ve çalışanların “Sevgililer Günü”nü kutladı. Mustafa Kara’nın alışveriş merkezlerini ziyareti ve vatandaşlara karanfil dağıtması en gencinden en yaşlısına kadar herkes tarafından büyük ilgi ile karşılandı. Mustafa Kara’nın kendilerine gösterdiği sıcak ilgiden dolayı son derece mutlu olan vatandaşlar alışık olmadıkları bu güzel jest ve nezaketten dolayı Mustafa Kara’ya teşekkür ederek, yerel seçimlerde başarılar dilediler.

Haber: Faruk Küpeli - Siyasalbirikim.com.tr


Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0

Seçim 2009

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir