Hilmi Türkmen, ''Üsküdar İstanbul'un Ruhudur''

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen tarafından Üsküdar Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde yeni dönemde Üsküdar Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye Birim Müdürleri tanışma toplantısı düzenlendi.

Hilmi Türkmen, ''Üsküdar İstanbul'un Ruhudur''
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Tanışma toplantısına Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş, CHP Üsküdar İlçe Başkanı Binali Coşkun, AK Parti ve CHP belediye meclis üyeleri ile birim müdürlerinin tamamı katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını Üsküdar Başkanı Hilmi Türkmen yaptı. Türkmen, ''5 yıl boyunca birlikte çalışacağımız arkadaşlarımızla bu tanışma yemeğinde birlikte olmak istedim. Bu toplantıları daha sonra da gerçekleştireceğiz ve Üsküdar'la ilgili konuları bu toplantılarda konuşacağız. Katılan tüm arkadaşlarımızda kendilerini tanıtmalarını rica edeceğim.'' dedi.

Ayrıca toplantıda CHP İlçe Başkanı Binali Coşkun, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş, Üsküdar Belediyesi Meclis Başkan Vekili Hüseyin Yörük, CHP gurup başkan vekili Çetin Karadağ da birer konuşma yaptı.

Tanışma toplantısı konuşmaların ardından salonda bulunan belediye meclis üyeleri ve birim müdürlerinin kendilerini tanıtması ile devam etti.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

Hilmi Türkmen, ''Üsküdar'ın 7. dönemi belli ki çok zevkli çok heyecanlı ve çokta başarılı geçecek''

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, gecenin sonunda yaptığı konuşmada kendisiyle ilgili olarak daha önce hiç açıklamadığı önemli açıklamalar yaptı. Türkmen, ''Aslen 1971 doğumluyum. Bizim Karadeniz'de erkek çocukları nüfusa geç yazdırırlar, askere geç gitsinler diye...''. 4'ü erkek, 3'ü kız toplam 7 kardeş olduklarını ifade eden Türkmen tüm erkek kardeşlerinin nüfusa 2 yaş geç yazıldığını kendisinin de ailenin 3. evladı olduğunu ve aslında 8 kardeş olduklarını fakat bir erkek kardeşlerinin de 7 yaşında iken hayatını kaybettiğini söyledi.

Dördümüzde Hafızız

Başkan Türkmen, ''dört erkek kardeş olarak hepimiz hafızız, dördümüz de imam hatip mezunuyuz ve dördümüz de üniversite mezunuyuz. Abim ODTÜ Elektrik Elektronik Bölümü mezunu ve 1990 yılında Trabzon'da ODTÜ'yü kazanan tek öğrenci abimdir. Düzce'de ikamet eden abim dışında ailemizin tamamı Üsküdar'da ikamet etmekte...'' olduğunu söyledi.

Hilmi Türkmen, ''Kur'an-ı Kerim okuma yarışmasında derecelerim var''

5 yaşında iken hafız olduğunu ifade eden Türkmen, ''Türkiye genelinde yapılan güzel Kur'an-ı Kerim okuma yarışmasında derecelerim var. Karadeniz bölge 1.'liği ve 1986 yılında Türkiye 7.'liğim oldu'' dedi.

Üsküdar İstanbul'un Ruhudur

Başkan Türkmen, ''Üsküdarlı olmak klasik bir laf ama gerçekten ayrıcalık. Belediyede müdürlük yapan arkadaşlarımızla görüştüğümüzde, eğer kendi eviniz değilse bulunduğunuz ilçelerde Üsküdar'a taşının diye söylüyorum. İnşallah onlarda Üsküdarlı olurlar. Bugün beni profesör bir dostumuz hocamız ziyaret etti. Üsküdarla ilgili çok güzel sözler söyledi. Ama benimde çok hoşuma giden bir söz 'Üsküdar İstanbul'un ruhudur' dedi. Gerçekten böyle bir şehir, böyle bir belde... Ve şimdi tanışırken de gördüm ki Allah'a ne kadar şükrettim ki gerçekten hem bir Türkiye mozaiği burada, Anadolu'nun her yerinden hem mecliste hem belediyede arkadaşlarımız var. Bu muazzam bir zenginliktir, muazzam bir potansiyeldir. Bu zenginliği inşallah hep birlikte Üsküdar'a yansıtacağız. Hemde gerçekten birbirinden değerli birbirinden kaliteli arkadaşlarımız okumuş oldukları okullarıyla meslekleriyle meclis üyelerimizin her biri, iş hayatlarındaki başarılarıyla gerçekten Üsküdar'ın 7. dönemi belli ki çok zevkli çok heyecanlı ve çokta başarılı geçecektir. Ben açılış konuşmasında da ifade ettiğim gibi bu görevlere gelmenin Allah'ın bir lütfu olduğunu inanıyorum, buralarda olmak herkese nasip olmaz bunun bilinciyle inşallah birlikte hizmet etmek için daha dönemim başındayız...''

İlyas Karayel'e hoş bir sürpriz

Bu arada tanışma gecesinin süprizi ise AK Parti Belediye Meclis Üyesi İlyas Karayel'in doğum günü olması nedeniyle hazırlanan doğum günü pastası oldu. Pastayı Başkan Hilmi Türkmen ile birlikte kesen Karayel, ilk pastayı Başkan Hilmi Türkmen'in elinden yedi.

Gece süpriz doğum günü kutlamasının ardından sona erdi.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir