Erdoğan Altan, ''Biz bölmek için değil birleştirmek için adayız''

CHP Üsküdar İlçe Başkanlığı için adaylığını ilk açıklayan isim Erdoğan Altan oldu.

Erdoğan Altan, ''Biz bölmek için değil birleştirmek için adayız''
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimleri sürecinde Belediye Başkan Adayı olan İhsan Özkes ile aralarında meclis üyelikleri belirlenmesinde sorunlar olduğu bilinen ilçe başkanı Mustafa Çetinkaya o dönemde bir kaç gün istirahatten sonra tekrar görevine devam etmişti.

Yerel seçimler gerçekleşmiş ve İhsan Özkes yaklaşık 9 bin civarında oy ile seçimi kaybetmişti. CHP Üsküdar İlçe örgütü kendi içerisinde nerede yanlış yapıldığını ararken 21 Nisan tarihinde ilçe yönetim kurulundan 10 asil bir de yedek üyenin istifası ile toplamda aynı anda 11 yönetim kurulu üyesinin istifa etmesi ile CHP Üsküdar İlçe yönetimi düşmüş ve yapılacak olan olağan üstü genel kongre için hazırlıklara başlanmıştı.

Geçici İlçe Başkanı Atandı

Bu gelişmelerin ardından ise CHP Üsküdar İlçe Başkanlığı'na 1 Haziran 2014 tarihinde yapılacak olan kongreye kadar geçici kurul başkanı olarak meclis üyesi Binali Coşkun atandı.

Üsküdar 34 Haber Sitesi olarak 21 Nisan'da yapılan istifaların ardından haberimizde ilçe başkanlığı için Erdoğan Altan'ın isminin kulislerde konuşulduğunu ve örgüt tarafından desteklendiğini ifade etmiştik.

Sonrasında ise Erdoğan Altan kongre sürecinin de oluşmasıyla birlikte ilçe başkanlığına adaylığını resmi olarak açıkladı. Açıklamaların ardından Üsküdar'ın 33 mahallesinde parti delegeleriyle bir araya gelerek akşam toplantıları yapmayı planlayan Altan özellikle CHP'nin güçlü olduğu mahallelerde çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Süreçle ilgili olarak Erdoğan Altan'ı arayarak bilgi aldık

Üsküdar İlçe Başkanı adayı Erdoğan Altan adaylık süreciyle ilgili olarak haber sitemize yaptığı açıklamada şu sözleri söyledi: ''Aslında biz ekip ruhuna inan insanlardan oluşuyoruz ve ekibimiz oldukça geniş ve hepsi de iyi insanlardan oluşuyor.

Üsküdar'a bir heyecan ve dinamizm getirdik

Biz bu duyarlılığı gösterdiğimizde en azından CHP örgütü açısından Üsküdar'a bir heyecan ve dinamizm getirdiğimize inanıyoruz. Bu genel merkezin tercihleriyle sekteye uğratıldı, hâlbuki biz Üsküdar'ı alabileceğimize inanıyorduk. Sadece üzgünüz. Hiç kimseye kırgın değiliz.

Hiç kimseye kırgın değiliz

Biz sol düşünceyi savunuyoruz, ilericiyiz ve devrimciyiz diyoruz. Bu kavramların altını doldurmak için yola çıktığımızı söylüyoruz. Hiç kimseye kırgın değiliz. Geçmişte ya da adaylaşma sürecinde hangi arkadaşımız kimi desteklemiş olursa olsun, bu bir yarıştı. Bizim özellikle eleştirimiz örgüt iradesinin gereğinin yerine getirilmemesinedir.

İyi insanların çok olduğunu inanıyoruz

İlçe örgütü içerisinde iyi insanların çok olduğuna inanıyoruz. Ayrıcalık ve fark yaratacak arkadaşlarımızı bir adım öne çıkardığımızda birlik ve beraberliği de sağlamış olacağız. Biz bölmek için değil birleştirmek için adayız.

Rakipsiz bir yarış heyecanlı olmaz

Başka adayların çıkması beni mutlu eder, rakipsiz bir yarış heyecanlı olmaz. Muhakkak adaylar çıkacaktır. Parti içerisinde bazı isimler konuşuluyor ama kimin çıkacağı belli değil... Resmi olarak örgüte ismini deklare eden açıklayan şuan sadece benim...'' dedi.


Üsküdar 34 - Ziya Süzen


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir