AKP Üsküdar'dan Görkemli Tanıtım

AK Parti Üsküdar İlçe Teşkilatı, İl ve Belediye Meclisi aday adaylarını düzenlenen bir toplantı ile kamuoyuna açıkladı.

AKP Üsküdar'dan Görkemli Tanıtım
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
29 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Üsküdar Belediye Başkanlığı için yarış tüm hızıyla sürerken AK Parti Üsküdar İlçe Teşkilatı, İl ve Belediye Meclisi aday adaylarını düzenlenen bir toplantı ile kamuoyuna açıkladı.

Nakkaştepe’de gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıya AK Parti İstanbul milletvekili İdris Güllüce, Ak Parti Tekirdağ milletvekili Prof. Dr. Necip Taylan, Üsküdar Belediye Başkanı Mehmet Çakır, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Zekeriya Erdim, AK Parti Üsküdar Belediye Başkan adayı Mustafa Kara ile İl ve Belediye Meclisi aday adaylarının yanısıra çok sayıda teşkilat mensubu ve davetli katıldı.

Toplatı açılış konuşmasını AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Zekeriya Erdim yaptı. Erdim konuşmasında 9 il genel meclisi ve 45 ilçe meclisi üyeliği kontenjanı olduğunu, buna mukabil 180 başvurunun yapıldığını söyleyerek başvuru yapan aday adaylarına teşekkürlerini etti. Erdim konuşmasında Üsküdar’ın insan kaynakları açısından son derece zengin bir ilçe olduğunu, çok fazla başvuru olmasına karşın kontenjanın sınırlı olması nedeniyle tabii olarak başvuranlardan bir kısmının seçilemeyeceğini belirtti. 180 kişilik listeyi 54 kişiye indirmenin zorluğunu anlatan Erdim, teknik değerlendirme ve demoğrafik bir dağılım yapılacağını, mahalle ve meslek gruplarına göre dağılıma özen göstereceklerini ifade etti. 33 mahallenin tamamını değilse bile çoğunluğunu meclise taşımaya gayret edeceklerini söyleyen AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Zekeriya Erdim, bir özürlünün mutlaka temsilci olmasını sağlayacaklarını ve kadın adaylara mümkün mertebe yer verileceğini sözlerine ekledi.

Toplantıda Tekirdağ milletvekili Necip Taylan ve İstanbul 1’nci bölge milletvekili ve İmar Kadastro Komisyonu 2. Başkanı İdris Güllüce birer selamlama konuşması yaptılar.

Üsküdar Belediye Başkanı Mehmet Çakır konuşmasında, makamların baş üstüne taç değil, ayak altına tabure gibi düşünülmesi ve zamanı geldiğinde bırakabilmeyi kabullenmek gerektiğini söyledi.

Tanıtım toplantısında kürsüye son olarak Üsküdar Belediye Başkan aday adayı Mustafa Kara çıktı. Mustafa Kara konuşmasında 29 Mart’taki seçimlerin sadece bir yerel seçim olmadığını, bir vizyon seçimi olacağını ifade ederken kendisinin de seçim döneminde mümkün olduğunca az konuşup daha çok Üsküdarlıyı dinlemeyi tercih edeceğini beyan etti.

Mustafa Kara Belediye Meclis Üyesi ve İl Genel Meclis üye aday adaylığı ile ilgili olarak da şunları söyledi:

“ Şunu gönül rahatlığıyla ifade etmeliyim ki bu kadar saygıdeğer bir topluluğun bu göreve talip olması beni yüreklendirmektedir. Üsküdar’ın her mahallesinden, her sokağından bu kadar kaliteli bir grup insanın ortaya çıkıp “Ben varım, ben de AK Partiliyim, ben bu göreve talibim” demesi beni son derece mutlu etmektedir. Bu kadar güzel bir çiçek bahçesi içinden en güzelini seçmeye gayret edeceğiz. Şu kadar var ki, ben bu işlere pek fazla müdahale etmeyeceğim. Genel merkezimiz, ilimiz, ilçemiz gibi birçok dinamikler bir ilçe listesi yapacaklar. Ben de seçilen arkadaşlarım kim olursa olsun çok büyük bir zevkle çalışacağım. Arkadaşlarımdan en büyük ricam seçilseler de seçilmeseler de ilçemize katkı sunmaya devam etmeleridir. Üsküdar’a katkı sağlayabilmek için Belediye Meclis Üyesi olmak olmazsa olmaz bir kural değildir. Üsküdar’a proje sunmak, buna vakit ayırmak, adınız listelerde çıkmasa da toplantılar düzenlemek ve planlamalar yapmak büyük önem taşımaktadır. Büyük bir memnuniyetle görmekteyim ki bu değerli topluluk birbirine son derece bağlı ve birbirini çok seven, seviyeli bir topluluktur. O yüzden de sık sık bir araya gelmektedir. Sadece bir noktaya işaret etmek istiyorum; AK Parti’nin değerli bireyleri olarak sadece birbirimizle siyaset yapmayalım, ne olur yeni yeni insanlara ve seçmenlere ulaşalım.”

Mustafa Kara’nın konuşmasının ardından İl Genel Meclis Üye ve Belediye Meclis Üye aday adayları Üsküdar İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Sinan Aktaş tarafından basına ve konuklara tek tek tanıtıldı.


Üsküdar34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Seçim 2009

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir