MHP İstanbul adayı

MHP, İstanbul Büyükşehir için adayını belirledi. Karar yarın kamuoyuna açıklanacak. İşte o isim...

MHP İstanbul adayı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

MHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için şehir plancısı Ahmet Turgut'u aday gösterdi. YTÜ'de öğretim görevliliği yapan Turgut, İstanbul İl Başkanlığı danışmanlığı görevini yürütüyordu. 

MHP İl Başkanlığından yapılan açıklamada, İl Başkan Danışmanı olan Turgut'un, partinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak belirlendiği duyuruldu.

Promer Planlama Yüksek Şehir ve Bölge Plancısı Ahmet Turgut, 1968'de Antalya Kumluca'da doğdu. 1989'da Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlaması Bölümünden mezun olan Turgut, aynı üniversitenin Fen Bilimleri Enstitüsünde 1994'te yüksek lisans eğitimini tamamladı.

Turgut, 1990'dan itibaren kurucu ortağı olduğu firma bünyesinde çeşitli planlama ve proje çalışmalarında görev aldı. 1991'de TMMOB Şehir Plancıları Odası İstanbul Şube Başkanlığı görevine seçilen Turgut, bu görevini 5 Haziran 2007'ye kadar sürdürdü. Planlı kalkınma, düzenli kentleşme, yerel yönetimler, yaşanılabilir bir çevre, doğal ve kültürel varlıkların korunması, konut sorununun çözümü, ulaşım politikaları oluşturulması konularında çalışmalar yürüten Turgut, meslek alanına giren konularda yasama faaliyetleriyle ilgili çok sayıda uzmanlık raporunun hazırlanmasında görev aldı.
2001–2006 yılları arasında İstanbul III Numaralı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Turgut, 2005–2006 eğitim yılından itibaren YTÜ Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümünde ders veriyor.

Kaynak: İnternethaber

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

İstanbul

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir