Başbakan Erdoğan, Üsküdar'da İmam Hatiplilere Seslendi

Başbakan Erdoğan, 100 Yıllık Hikaye İmam Hatip etkinliğinde konuştu.

Başbakan Erdoğan, Üsküdar'da İmam Hatiplilere Seslendi
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Başbakan Erdoğan, 100 Yıllık Hikaye İmam Hatip etkinliğinde konuştu.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları...

- 100 yıl boyunca hizmet yapmış yemeyip yediren giymeyip giydiren hayırseveleri minnetle yad ediyorum.

- Bildiğiniz gibi biz beddularla gelmedik, dualarlar geldik. Yolumuza da böyle devam edeceğiz. İmam hatip okullarını tekrar açan merhum Adnan Menderes'e, O'nun Milli Eğitim Bakanı Tevfik İleri'ye huzurlarınızda teşekkür ediyorum.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Başbakan Erdoğan, 100 Yıllık Hikaye İmam Hatip etkinliğinde konuştu.

- Kur'an-ı Kerim derslerinin okullarda seçmeli ders olarak okutulmasını temin eden yol arkadaşlarımı tebrik ediyorum. 4+4+4'ü yasalaştırarak imam hatipliler üzerinden kara bulutları dağıtan, hükümetimize, Sayın Cumhurbaşkanımıza da buradan şükranlarımı iletiyorum.

- Ben inanıyorum ki İmam Hatip okulları için ter döken, emek sarf edenlerin amel defterleri hiç kapanmadı ve kapanmayacak.

- 2011 yılındaki düzenlemeyle kat sayı zulmüne son veren yol arkadaşlarımız özellikle tebrik ediyorum.

- Üniversitelerde başörtüsü zulmünün son bulması için gönülden mücadele veren yol arkadaşlarımı gönülden tebrik ediyorum.

- Hiçbir zaman karamsarlığa kapılmadık. Kaderin üstünde mutlaka bir kader vardır dedik. Direndik, mücadele ettik. Biz sabırsızlardan olmadık, bütün tahriklere rağmen eline silah alanlardan olmadık. Yerin üstü varken, siyaset varken, yerin altına girenlerden, sinsi bir virüs gibi bünyeyi işgal etmeye çalışanlardan olmadık.

- Biz toprakların bu vatanın evladıyız. 76 milyon biz hep birlikte biz bu ülkenin sahibiyiz. Biz kendi öz yurdunda siyaset yolları açıkken yerin üzerinde güneşle yürümek varken yerin altını kisveleri takiyyeyi tercih edenlerden olmadık olmayacağız.

- Bizim mücadelemiz yeni Türkiye, büyük Türkiye mücadelesidir. Bizim mücadelemiz hukuk mücadelesi, milletin kutsallarını yaşatma mücadelesidir.

- Biz kaderi yok sayıp hedefe giden yolu meşru kabul edemeyiz. Allah'ın takdirini yok sayıp menzile ulaşmak için her yöntemi mübah göremeyiz.

- Bu meşru zeminden Allah'ın izniyle hiç ayrılmayacağız.

- Ben bugün buradan sizlerin huzurundan milletim ve dünyaya sesleniyorum. Hangi makamda olursak olalım kibri gururu yanımız yaklaştırmadık, yaklaştırmayacağız. Müslüman müslümana tuzak kuramaz. Bırakın Müslümanı başka insanlara da tuzak kuramaz.

- Cumhurbaşkanının da Tayyip Erdoğan'ın da meclis başkanının da hatası vardır.  Hesaba çekilmeden kendimizi hesaba çekmeye mecburuz.

- Biz milletin emanetine göz dikenlere müsamaha göstermeyiz. Harama el uzatanlardan olmadık harama el uzatılmasına izin vermeyiz.

- Bu gururu bu şerefi inşallah son nefesime kadar onurla taşıyacağım. 4 çocuğum da İmam Hatip'ten mezun oldular. 2'si Kartal 2'si Kadıköy olmak üzere. Ben onlardan razıyım Rabbim de razı olsun inşallah.

- Son zamanlar evlatlarımla ilgili olarak an muhalefetin yaptığı çamur atma propagandaları bir tanesi böyle bir yolsuzluğa karışsın yanımda tutmam evlatlıktan reddederim.

- Bu millet bunların yolsuzluğu sebebiyle gidecek hastane bulamıyor, ilacını alamıyordu.

- Dönemimiz içerisinde 99 yeni üniversite yaptık bu ülkede.

- Artık İmam Hatip Okulları ulusal değil uluslararası baza taşınıyor bundan dolayı ayrıca mutluyum.

- İmam Hatip mezunlarının istismar edilmesine asla izin vermeyeceğiz.

Başbakan Erdoğan, 100 Yıllık Hikaye İmam Hatip etkinliğinde konuştu.

- İmam hatipleri yaşatanlar iktidar para şöhret peşinde olmadılar, örgüt kuralım demediler. Paralel devlet kuralım, saadet zinciri oluşturalım demediler. Hükümetler kurup hükümetler yıkalım, istediğimiz düşürelim demediler. Uluslarası şebekelere maşa olmadılar. Ananas cumhuriyeti kuralım demediler. Onlar imam hatip okulları ayakta dursun istediler.

- Burada bir şeyi vurgualamak istiyorum. Yolsuzluk konusun da ortaya atılan iftiara  çamuruna karşı rakam vereceğim. Cumhuriyet tarihinde milli gelir 230 milyar dolardır. Biz 800 milyar doların üzerine çıkardık. Yolsuzlukların olduğu bir iktidar bunları gerçekleştirebilir mi?

- IMF'ye 23,5 milyar dolarlık borcu sıfırladık. Yolsuzluk yapan iktidar bunu yapabilir mi?

- Merkez Bankamıızn döviz reservi 130 milyar doları yakaladı.

- Bunlar 3. havalimanını hazmedemiyorlar. Oradaki işadamlarının mallarına tedbdir koymaya kalktılar.

- Şimdi 3. köprü yapılıyor. Bundan rahatsız oluyorlar.

- Marmaray bunları rahatsız etti. 153 yıllık rüya. Bunu biz gerçekleştirdik.

- İnşallah çok daha farklısını yapacağız çünkü biz Fatih'in torunlarıyız. Fatih gemileri karadan yürüttü biz de araçları denizin altından yürütüyoruz.

- Milletin fertleri  evlatları olduğumuzu unutmayacağız.

Ünalan Anadolu İmam Hatip Lisesi, öğrencileri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a hediye verdi.

- 76 milyonu bir ve beraber göreceğiz.

- Komşunun derdini dert edecek yeryüzündeki tüm mazlumların meselesini mesele edineceğiz. Kucaklayıcı olacağız.

- Her ne olursa olsun ümitsiz olmayacaksınız, başınızı öne eğmeyeceksiniz. İnanıyorsanız muhakka üstünsünüz bunu asla unutmayacaksınız. Her karanlık gecenin bir sabahı vardır her kışın bir baharı vardır. Yusuf'u kuyudan alıp Mısır'a sultan eden bir güç vardır. Musa'yı Firavun'un sarayında yetiştirerek onu oraya hakim kılan bir güç vardır.

- Sizler yeni ve büyük Türkiye'nin aydınlık suretlerisiniz.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Güncel Olaylar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir