Yılmaz Bayat Gönüllüleri...

Yılmaz Bayat gönüllüleri yerel seçimler öncesi planlama ve istişare toplantısında bir araya geldi.

Yılmaz Bayat Gönüllüleri...
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Yılmaz Bayat gönüllüleri yerel seçimler öncesi planlama ve istişare toplantısında bir araya geldi. Programda konuşan Yılmaz Bayat sadece Saadet Partisi'nin değil bütün Üsküdarlıların ortak adayı olduğunu söyledi

Üsküdar'da Yılmaz Bayat gönüllüleri sahaya indi. Yılmaz Bayat gönüllüleri yerel seçimler öncesi planlama ve istişare toplantısında bir araya geldi. Programda konuşan Yılmaz Bayat sadece Saadet Partisi'nin değil bütün Üsküdarlıların ortak adayı olduğunu söyledi. Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı bünyesinde organize edilen ve çeşitli partilerden insanların “Üsküdar'a başkan seçiyoruz” sloganı ile bir araya getirildiği “Yılmaz Bayat Gönüllüleri Hareketi” 300'ü aşkın üyesi ile sahaya indi. Programda konuşan 1994-2004 dönemi Üsküdar Belediye Başkanı ve Saadet Partisi Üsküdar Belediye Başkan Adayı Yılmaz Bayat sadece Saadet Partisi'nin değil bütün Üsküdarlıların adayı olduğunu belirterek, “ Bu seçimde insanlar oyunu kullanırken birtakım korkularla değil, şu parti gelmesin diye değil Üsküdar için, insanca hizmet alabilmek için kullanacaklar. Bu durum seçimleri bizim kazanacağımızı gösteriyor. Üsküdar'da sizler gibi değişik partilere mensup insanların ortak düşüncesinin bu olduğunu görüyorum. Üsküdar için el ele gönül gönüle olmamız gerekiyor. Üsküdarlılar bir beş yıl daha kaybetmek istemiyorlar. Yeni bir deneme daha yapacaklarını sanmıyorum. Buna zamanımız yok” şeklinde konuştu. 

Üsküdar'ı halk ile birlikte yöneteceklerini söyleyen Bayat, 10 yıllık süreçte Halk Günlerinde yaklaşık 100 bin vatandaşımızla görüşmüş olduk. Beyaz masa ile Üsküdarlıların bizzat gelerek veya telefonla bildirerek iletmek istedikleri şikâyet ve dilekleri çözüme kavuşturulurdu. Beyaz Masa 42 bin şikayeti çözümledi. Ayrıca Halk meclisleri yapıyorduk. Başkan, Başkan Yardımcıları ve Müdürlerle bir mahalleye gidiyor ve böylece talepler yerinde dinleniyor karşılıklı olarak müzakere ediliyordu.” dedi Bayat sözlerine şöyle devam etti, “İşin en önemli tarafı ise yapacağımız hizmetlerin felsefesini; 'Her şey insan için ve insanca' anlayışımız oluşturmaktadır. Ayrıca hizmetler halkla birlikte olunca anlam kazanıyor. Yerel yönetimlerin önemli bir unsuru da Belediye Başkanı gibi seçimle gelen muhtarlarımızdır. Yine eskiden olduğu gibi, Muhtarlarımızla fikir ve gönül birliği içinde hizmetlerimiz planlanacaktır, ve uygulanacaktır. Bunun için hizmetlerdeki temel prensibimiz 'Halkın belediyesi, halkla birlikte ve halk için çalışma düşüncemizdir.


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Seçim 2009

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir