Üsküdar'da Sema Barlın

CHP MYK bugün İstanbul'un belediye başkan adaylarını açıklayacak. Kimler öne çıktı?

Üsküdar'da Sema Barlın
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) 29 Mart seçimlerinde partisi adına yarışacak adayların isimlerini netleştiriyor. Edinien bilgiye göre, Bugün saat 12.00'de başlayacak olan toplantıda, başta İstanbul olmak üzere Türkiye'nin dört bir yanındaki belediye başkan adaylarının isimleri netleştirilecek. Saat 20.00'de bitmesi beklenen toplantı sonrası CHP'nin tüm adayları açıklanacak.

CHP MYK'dan sızan bilgilere göre, İstanbul'un tüm ilçelerinin adayları belirlendi. Yaklaşık sekiz saat süren toplantı sonrası ortaya çıkan tablo üzerinde mutabık kalan "Aday Belirleme Komisyonu" İstanbul adaylarını liste haline getirdi. Buna göre, Kartal'da Altunok Öz, Maltepe'de Mustafa Zengin, Üsküdar'da Sema Barlın, Şişli'de Muharrem Sarıgül, Adalar'da Mustafa Farsakoğlu, Beykoz'da Alaattin Köseler, Sarıyer'de Şükrü Genç, Beyoğlu'nda Mustafa Dolu, Sultangazi'de Ercan Karabayır, Gaziosmanpaşa'da Halil İbrahim Türkyılmaz, Sancaktepe'de Arif Sağ, Ümraniye'de Adil Aktan, Ataşehir'de ise Battal İlgezdi ismi öne çıktı.

Bilindiği üzere, CHP yönetimi İstanbul'daki mevcut altı belediye başkanı ile de "yola devam" kararı almıştı. Bu isimler ise Selami Öztürk, Ateş Ünal Erzen, Mustafa Değirmenci, Hüseyin Sipahi, Hasan Akgün ve İsmail Ünal'dı.

URFA'YA DA KADIN ADAY

Öte yandan, CHP yönetimi Şanlıurfa’da Kırvar aşiretinin ‘’Hanımağası’’ Nazan Odabaşı’nı belediye başkan adayı olarak gösterdi. Siverek'in en büyük aşireti olan Kırvar aşireti, 20 bin kişiden oluşuyor. Odabaşı ile birlikte, CHP’nin il bazında kadın başkan adayı sayısı da altıya yükseldi.
 
Kaynak: Gercekgundem.com

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Seçim 2009

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir