Üsküdar'dan yola çıktık tüm Türkiye'ye ulaştık

TOGEMDER, 500 hedefle çıktıkları yolda 707 okul öncesi eğitim birimine ulaştı.

Üsküdar'dan yola çıktık tüm Türkiye'ye ulaştık
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

TOGEMDER, 500 hedefle çıktıkları yolda 707 okul öncesi eğitim birimine ulaştı. TOGEMDER'in kurucusu Emine Erdoğan, ''O mütevazı hedefleri aştık. Üsküdar için yola çıkmıştık. Bugün tüm Türkiye'ye ulaştık'' dedi.

Okul öncesi eğitime dikkat çekmek, çocukların zihinsel, bedensel ve duygusal gelişimlerini en üst düzeye çıkartmak amacıyla 7 yıldır hayırseverler ve Milli Eğitim ile çalışan Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Yardımlaşma Derneği'nin (TOGEMDER) 'Erken Tanı, Erken Hayat' isimli yeni projesinin tanıtımı ve plaket töreni, Shangri-La Bosphorus Oteli'nde dün düzenlenen bağış yemeğinde yapıldı. Toplantıda konuşan Emine Erdoğan, derneğin hizmetlerinin bu aşamaya gelmesinde emeği geçenlerle engelli çocuklara destek olan hayırseverlere teşekkür etti.

TOGEMDER, 500 hedefle çıktıkları yolda 707 okul öncesi eğitim birimine ulaştı.

Bundan 8 yıl önce yola çıkarken emekleri, insanların gönüllerinden kopan hayırları ve dualarıyla bu kutlu yolculuğa destek verdiklerini belirten Erdoğan şunları söyledi: ''Son derece mütevazı hedeflerimiz vardı. Bir tek kişinin elinden tutsak, bir gönüle ışık olsak, bir aile için umut olsak, kendimizi başarılı kabul edecektik.

Ancak Allah'a hamdolsun, o mütevazı hedefleri aştık. Üsküdar'dan ve Üsküdar için yola çıkmıştık. Bugün tüm Türkiye'ye ulaştık. 2011 yılında, TOGEMDER'in açtığı anasınıfı sayısı 250'ydi. 2014 için 500'e ulaşma hedefini önümüze koymuştuk. Şu anda ise 707 anaokulu sayısına ulaşarak 2014 sonu hedefini 1 yıl öncesinden 207 anaokulu fazlasıyla aşmış olduk.''

Üsküdar'dan ve Üsküdar için yola çıkmıştık.

Hayırseverlerin bağışları

Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören, eşi Tülin Demirören, kızı Demirören Holding Yönetim Kurulu Üyesi Meltem Demirören Oktay, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in eşi Revna Demirören ile Tayfun Demirören'in eşi Reyhan Demirören, TOGEMDER Başkanı Saadet Gülbaran, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış'ın eşi Beyhan Bağış, Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ, iş adamı Ali Ağaoğlu, Ethem Sancak, avukat Kezban Hatemi, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim, eşi Fulya Terim, futbolcu Emre Belözoğlu, sanatçı Ebru Gündeş ile eşi Reza Zarrab gibi isimlerin katıldığı plaket ve imza törenine hayırseverlerin yeni bağışları damgasını vurdu.

TOGEMDER'in kurucusu Emine Erdoğan, ''O mütevazı hedefleri aştık. Üsküdar için yola çıkmıştık. Bugün tüm Türkiye'ye ulaştık'' dedi.

TOGEMDER'e 7 yılda 92 okul öncesi eğitim birimi kazandıran Demirören Holding, derneğin ''Erken Tanı, Erken Hayat'' isimli yeni projesi için de engelli çocuklara özel, iki okul öncesi eğitim birimi bağışında bulundu. TOGEMDER'e katkılarından dolayı bu yılki plaketini de Başbakan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın elinden alan Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören, ''TOGEMDER kurulduğundan bu yana elimizden geldiği kadar katkıda bulunduk, bulunmaya da devam edeceğiz. 'Erken Tanı, Erken Hayat' projesi için de daha çok şey yapacağız'' dedi. TOGEMDER Başkanı Saadet Gülbaran da engelli çocukların eğitimi konusunda kayıtsız kalınmaması gerektiğini vurgulayarak, ''Onların en temel ihtiyaçları özel eğitim alabilecekleri okullardır. Hep birlikte bu yavrularımızın ellerinden tutalım'' diye konuştu.

Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Üsküdar Belediye Başkan Aday Adayı Hilmi Türkmen de katıldı.

Programa Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Üsküdar Belediye Başkan Aday Adayı Hilmi Türkmen de katıldı.


Gazete Vatan


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Türkiye

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir