Mustafa Kara Tanıtıldı

Ak Parti Üsküdar Belediye Başkanı Adayı Mustafa Kara Kamuoyuna Tanıtıldı.

Mustafa Kara Tanıtıldı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

AK PARTİ Üsküdar Belediye Başkan adayı tanıtım toplantısı Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde 25 Ocak 2009 Pazar günü Üsküdar İlçe Başkanlığının ev sahipliğinde yapıldı.

 

Ulusal ve yerel basın mensuplarının büyük ilgi gösterdiği ve salonda izdihama neden olan toplantı, AK PARTİ MKYK üyeleri İstanbul milletvekilleri, İstanbul il yönetim kurulu üyeleri ve Üsküdar İlçe teşkilatının ve sivil toplum temsilcilerinin katılımı ile büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

 

AK PARTİ Üsküdar İlçe Başkanı Zekeriya Erdim’in açılış konuşması ile başlayan programda Üsküdar Belediye Başkanı Mehmet Çakır da bir veda konuşması yaptı.

 

AK PARTİ Üsküdar Belediye Başkan adayı Mustafa Kara’nın biyografisi; hayatından farklı kesitlerin gösterildiği bir slayt gösterisi ile birlikte sunuldu.

 

Programın esas temasını oluşturan Mustafa Kara’nın konuşması büyük bir ilgi ile dinlendi. Rahat tavırları ve kendinden emin duruşu ile katılımcıların ilgisini toplamayı başaran Kara konuşmasında şöyle dedi:

 

“Bizden önce hizmet eden belediye başkanımızdan aldığımız hizmet bayrağını, daha ötelere taşımanın gayreti içinde olacağız. Hedefimiz; bu seçimde, Üsküdar’ı aldığımız oy oranı ile İstanbul’un birincisi; belediye başkanı olarak görev yapacağımız süreçte ise; Üsküdar’ı İstanbul’un “bir  İNCİ”si yapmaktır. 29 Mart 2009 Yerel Seçimleri, Türkiye için; sıradan bir seçim olarak düşünülmemelidir. Bu seçim, milletimizin özgürlük ve demokrasi seçimidir. Çetelerden ve organize suç örgütlerinden kurtulma seçimi olacaktır. Bu seçim, tarihinde ilk kez, İsrail’e rest çeken bir Hükümetin ve yeni dönemde; ABD Başkanı Sayın Obama ile masaya oturacak Türkiye Cumhuriyet’i Başbakanının gücüne güç katma seçimi olarak algılanmalıdır.”

 

Programın protokol konuşmaları ise; AK PARTİ Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Edibe Sözen, İstanbul Milletvekili İdris Güllüce, İstanbul İl SKM Başkanı Hulusi Şentürk, AK PARTİ Kurucular Kurulu Üyesi İsmet Uçma tarafından yapıldı.

 

Program Üsküdar Belediye Başkan Adayı Mustafa Kara ve Mehmet Çakır’a çiçek takdiminin ardından havai fişek gösterileri ile sona erdi.

 
 

Puan Ver 4Puan Ver 4Puan Ver 4Puan Ver 4Puan Ver 4

Seçim 2009

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir