Başbakan Erdoğan açıkladı.

Başbakan Erdoğan Ak Parti genel merkezinde 13 ilin belediye başkan adayı ile birlikte İstanbul'un 5 ilçenin belediye başkan adayını açıkladı.

Başbakan Erdoğan açıkladı.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Başbakan Erdoğan Ak Parti genel merkezinde partililere hitap ediyor. Başbakan Erdoğan önce gündemdeki konulara değindi daha sonra adaylara seslendi:

Cumhurbaşkanı'nın kuvvetler ayrılığına uymadığını, kuvvetler ayrılığını ihlal ettiğini veya Türkiye'de çok önemli bir sorun olduğu mesajını vermeye çalışıyorlar.

Cumhurbaşkanlığındaki toplantı için Bu kuvvetler Türkiye için, bu birimler bir araya gelmezsek nasıl ülkede huzur olur.   Umarım Cumhurbaşkanı benzer toplantıları yapar Yargı bağımsızdır, kuvvetler ayrılığı geçerlidir. Bize savcılık yap diyorlarsa biz ancak milletin savcısı oluruz.

Türkiye'yi dışardaki imajına denk düşecek şekilde içerde yeniden inşa ediyoruz. Yıllarca ihmal edilmiş meseleleri çözüyoruz.  Sorunları kararlılıkla çözüyoruz. Çetelere, karanlık güçlere taviz vermedik vermeyeceğiz.

AB ile müzakerelerde tam katılım için çalışmamızı tüm hızımızla sürdürüyoruz.

29 Mart seçimlerinde  var olan belediyelere yeni belediyeler eklemek istiyoruz. Türkiye genelinde tüm büyük şehirlerimiz şehirlerimiz ve beldelerimiz güçleri oranında güce sahiptirler. Türkiye'de belediyecilik standardını yükselttik. Hangi belediyede işbaşı yaptıysak o şehrimizi geçmişin sorunlarından kurtarıp gelece umutla bakar hale getirdik. Enkaz edebiyatı yapmak, cek caklarla konuşmak bizim tarzımız değildir. Bizim damgamızı vurmadığımız yer yoktur. Biz ürettiklerimizle konuşacağız.  Biz ulaşılabilir, gerçekleşebilir planlarımızla konuşacağız. Milletimiz Ak ile karayı görecek ona göre konuşacağız. Bizim için geçerli olan kriter hizmeti verdiğiniz haklın güvenini kazanmaktır. Çalışkan bir belediye başkanısınız ancak somurtan bir başkansınız. Olmaz. Hem çalışkan hem güleryüzlü olacaksınız. Belediyenin kapısı kapalı değil, herkese açık olacaktır. Yeri gelecek açacaksın listeni falanca adreste falancaya alacaksın eşini yanına kapıyı çalıp gidecek çayını içeceksin gerektiğinde sen evine davet edeceksin çay ikram edeceksin.

Dilerim dediklerim burda kalmaz. İnşallah yeni dönem çok daha farklı belediyeciklik gerçekleştirmiş olacağız.

Büyükşehir belediyelerimizden iki şehir kaldı. Mersin ve Diyarbakır, Mersin bölgesinde çok önemli bir şehir. Mersin'in başta ticaret ve turizm potansiyelini harekete geçirmek üzere önemli yatırımlarımız oldu. Mersin'de 2400 derslik kazandırdık. Buraya yapılanlar bizim belediyemiz diye değil orda oturan bizim halkımız. Mersin Üniversitesi bünyesinde 3 yüksek okulu 10 meslek yüksek okul kurduk. 

Mersin Başkanı: Mustafa Eyicioğlu
Aydın Adayı: Mustafa Ancin
Bartın: Emin Özkan
Batman: Ziver Özdemir
Çanakkale: Murat Efe
Çorum Muzaffer Külcü
Düzce: İsmail Bayram
Kahramanmaraş: Mustafa Poyraz
Kırıkkale: Veli Korkmaz
Mardin: Beşir Ayanoğlu
Muğla: Orhan Seydi Terzibaşoğlu
Niğde: Faruk Akdoğan
Siirt: Kasım Ceylan

İstanbul İlçeler:

 
Avcılar Cafer Sezgin,
Beylikdüzü: Yusuf Uzun
Beykoz: Yücel Çelikbilek
Eyüp: İsmail Kavuncu
Üsküdar: Mustafa Kara
 
Kaynak: Haber7


Puan Ver 4Puan Ver 4Puan Ver 4Puan Ver 4Puan Ver 4

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir