Boğaziçi Köprüsü Kapatılmayacak

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım, Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet köprülerinin bakımlarının, Marmaray açıldıktan sonra en uygun tarihte yapılacağını bildirdi.

Boğaziçi Köprüsü Kapatılmayacak
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım, Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet köprülerinin bakımlarının, Marmaray açıldıktan sonra en uygun tarihte yapılacağını bildirdi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Boğaz köprülerinin bakımına ilişkin sorularını yanıtladı.

Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet (FSM) köprülerinin bakımına, Marmaray açıldıktan sonra, belirlenecek en uygun tarihte başlanacağını belirten Yıldırım, İstanbulluların mağdur olmaması için bakımın mümkün olduğunca, trafik yoğunluğunun az olduğu gece saatlerinde yapılacağını kaydetti. Yıldırım, yapılacak planlama doğrultusunda okullar kapandıktan sonra da bakım çalışmalarına başlanabileceğini bildirdi.

Boğaziçi Köprüsü Kapatılmayacak
Öte yandan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığından, bugün bir gazetenin internet sitesinde yer alan, Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet köprülerinin büyük bir onarım nedeniyle 540 gün kapalı kalacağına ilişkin haberle ilgili yazılı açıklama yapıldı.

Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet köprülerinin rutin bakım ve onarımı amacıyla ihale ilanına çıkıldığı hatırlatılan açıklamada, bakımların yapılacağı takvimin henüz netleşmediği ifade edildi. Bakım ve onarım çalışmalarına ilişkin kesin takvimin ihale sonrasında belli olacağı vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

''Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde ağır bakımlar, 2012 yılında yapılmıştır. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü için yapılacak çalışmalar ise ufak çaplı rutin bakımlar olmakla birlikte, trafik akışını aksatacak bir çalışma söz konusu değildir.

Boğaziçi Köprüsü'nde yapılacak bakım çalışmalarının, okulların kapalı olduğu ve trafik akışının yoğun olmadığı bir zaman diliminde yapılması planlanmaktadır. Boğaziçi Köprüsü'nde yapılacak bakım-onarım çalışmaları sırasında köprünün tamamen kapatılacağı iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır. Bakım onarım çalışmaları süresince köprü kontrollü olarak trafiğe açık olacaktır.

İhale şartnamesinde 540 Takvim günü, çalışmaların trafiği aksatmayacak şekilde ve ağırlıklı olarak trafik yoğunluğunun az olduğu saatlerde yapılması amacıyla belirlenmiştir.''


Star Gündem


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

İstanbul

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir