Üsküdar Kazlıçeşme'ye Akın Etti

''Milli İradeye Saygı Mitingi''ne katılmak isteyen binlerce vatandaş, Üsküdar ilçe başkanlığınca organize edilen 4 farklı noktada buluşarak mitinge gitti.

Üsküdar Kazlıçeşme'ye Akın Etti
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Kazlıçeşme Meydanı'nda yapılacak ''Milli İradeye Saygı Mitingi'' için binlerce AK Partili-Üsküdarlı önce Üsküdar'ın dört farklı noktasından yürüyüşle iskelelere oradan da motor ve gemilerle miting alanın ulaştı.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığının Kazlıçeşme Meydanı'nda düzenlediği ''Milli İradeye Saygı Mitingi''ne katılmak isteyen binlerce vatandaş, Üsküdar ilçe başkanlığınca organize edilen 4 farklı noktada toplandı. Ardından ise yürüyüşle belirlenen Çengelköy, Beylerbeyi ve Üsküdar İskelelerinde bir araya geldi.

AK Partili-Üsküdarlı vatandaşlar yürüyüş güzergahı boyunca taşıdığı dövizlerde ''Duruşun asaletinden, gücün Rabbinden, desteğin milletten, yanındayız Tayyip Erdoğan'' diye dövizler açtıklar ve sloganlar attılar. Daha sonra binlerce vatandaş hazır bekleyen 17 motor-gemi binerek Kazlıçeşme Meydanı'na doğru hareket etti. Bu motor-gemilerden 14 tanesi ring yaparak iskelelerde bekleyen vatandaşları miting saatine kadar alana taşımaya devam etti.

Miting alanına gitmek için 4 farklı noktada bir araya gelen AK Partili-Üsküdarlı vatandaşların daha rahat ulaşım sağlayabilmesi için AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş başta olmak üzere İlçe başkan yardımcıları ve yöneticileri canla başla çalışarak Üsküdarlılar miting alanına ulaştırdı. Mitinge giden vatandaşların su ve yemek ihtiyaçları ilçe başkanlığı tarafından sağlandı.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

''Milli İradeye Saygı Mitingi''ne katılmak isteyen binlerce vatandaş, Üsküdar ilçe başkanlığınca organize edilen 4 farklı noktada buluşarak mitinge gitti.

Öte yandan coşku içerisinde oldukları gözlenen partililer, gerek havanın sıcak olması gerekse yaşanan yoğun ilgi ve izdiham nedeniyle iskelelerde beklemek zorunda kalan vatandaşlar motor-gemilere bindikten sonra ise bu sıkıntıları unutarak ''Tayyip Erdoğan'' diye sloganlar attı. Vatandaşlar, ''Biz buraya Sayın Başbakanımıza destek olmaya geldik. Başbakanımıza yapılan bunca haksızlığa karşı direnmeye geldik, sonuna kadar başbakanımızın arkasındayız. Her ne olursa olsun onu kimseye yedirtmeyeceğiz. Sonuna kadar onun arkasındayız'' dedi.

Boğazda yapılan yarım saatlik yolculuk sonrasında motor-gemilerden inen vatandaşlar buradan sonrada zorlu bir yürüyüşle yaklaşık 2 km kadar daha yürüyerek büyük zahmetlerle ''Milli İradeye Saygı Mitingi'' için alanlara akın ettiler. Bu yürüyüş esnasında alana gidip giremeyen bazı gruplarında yine geriye döndüklerini gözlemlendi. İlgi o kadar yoğundu ki miting başladıktan sonra bile alana hala ulaşamayanlar vardı. O guruplarda yine başlamasına rağmen miting alanına geldiler.

Başbakan Erdoğan, ''Asıl Mesele Türkiye''
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, alanda bekleyen 1,5 Milyondan fazla vatandaşa yaklaşık iki saat boyunca ülke üzerine oynanan oyunları, yapılan yalan açıklama ve iftiraları anlattı. Ülke üzerinde menfaatleri olan bazı gurupların yurt dışındaki uzantılarıyla birlikte kurmuş oldukları oyunların bozulduğunu söyledi ve daha fazlasıyla ilgili olarak televizyon ekranlarından da mitingi seyreden milyonlarca kişiye olup biteni anlattı.

Miting ardından ise bizim bulunduğumuz notadan parti otobüsüyle ayrılan başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yoğun ilgi karşısında bir süre bulunduğu yerden ayrılamadı. Ayrıldıktan ve ana yola çıktıktan sonra ise yolu kesildi ve sevgi seli içinde sloganlar atıldı. Otobüs bu kalabalığın içinden ayrılmasına rağmen yaklaşık 500 kişilik bir gurubun hala parti otobüsünün peşinden koştuğu gözlemlendi.

Geri dönüş yolunda ise giderken yaşanan izdiham ve yoğunluk 3-5 katı vardı. Giderken 3 iskeleden motor-gemilere binen Üsküdarlılar dönüşte tek iskele üzerinden taşındı. Burada yaşanan yoğunluk ve sıcağında etkisi ile zaman zaman motor-gemilere binerken izdiham ve itişmece yaşandı.

Halsiz Düşen Üsküdarlıya ilk Müdahale Başkan Kara'dan
İskelede evine gitmek için motor-gemi bekleyen bir Üsküdarlı halsizlik ve yorgunlukla yere yığılınca orada bulunan Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara duruma müdahale ederek ilk önce durumu öğrendi ardından ise nabzını sayarak ambulans istedi. Geçen süre içinde istivra eden vatandaş rahatladı. Başkan Kara ise hasta Üsküdarlının yanından biran olsun ayrılmayarak kendisiyle sohbet etti ve durumuyla ilgilendi. İskeleye ring yapan tekneler geldiğinde ise rahatsız olan vatandaşın koluna girerek motor-gemiye kadar kendisini taşıdı. Ardından ise geciken motorlar nedeniyle rahatsız olan Üsküdarlıları Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş ile birlikte yönlendirdi, motor-gemi organizasyonuyla ilgilenen yetkili ile irtibat kurularak seferlerin daha hızlı yapılmasını sağladı.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir