Akil Adamlar Üsküdar'a Geldi

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin maruz kaldığı terör sorununu çözmek üzere başlatılan süreçte kurulan Marmara Bölgesi Akil İnsanlar Heyeti Üsküdar'a geldi.

Akil Adamlar Üsküdar'a Geldi
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin maruz kaldığı terör sorununu çözmek üzere başlatılan süreçte kurulan Marmara Bölgesi Akil İnsanlar Heyeti; Tüm Bürokratlar ve İş Adamları Derneği (TÜMBİAD) ve Marmara Dernekleri Federasyonu (MADEFE) üyeleri ile buluştu.

Akil Adamlar Üsküdar'a Geldi

TÜMBİAD ve MADEFE Akilleri Ağırladı
Uluslararası Af Örgütü Türkiye Temsilcisi Levent Korkut, Sanatçı Hülya Koçyiğit, İstanbul Bilgi Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyesi Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan ve İstanbul Barosu eski Başkanı Yücel Sauman'ın katıldığı toplantıda TÜMBİAD Danışmanı ve Ekonomi Kurulu Üyesi Fatih Aydın ile MADEFE Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kürkçü'de 80 kişilik özel davetli listesinde yer aldı. Aydın ve Kürkçü aynı zamanda Çamoluk Derneği Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapıyor.

Bağlarbaşı Kültür Merkezi'nde gerçekleşen toplantı 3 saat sürdü. Akil İnsanların süreci anlatması ile başlayan program, TÜMBİAD ve MADEFE üyelerinin soru ve değerlendirmeleri ile devam etti. Toplantıda özellikle Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan'ın doyurucu sunumu dikkat çekti. MİT eski Müsteşarı Mahir Kaynak'ın kızı olan Arıboğan, devletin verdiği şehitlerin, maddi kayıpların artık devleti zorladığını, PKK'nın ise ABD, Barzani yönünden desteksiz kaldığını dolayısı ile devletle barışmaya mecbur olduğunu belirtti.

Sukunet içinde geçen toplantı sonucunda katılımcıların tamamı süreci desteklediklerini ancak süreç yönetiminin şehit annelerini incitmeyecek şekilde yürütülmesi gerektiğini belirtti.


Haber: Gülşah KÖÇEK / Cafer KÜTÜK


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir