Üsküdar Ülkü Ocakları, Alper Tunga Uytun andı

Şehadet şerbetini kana kana içişinin 34. Yılında Üsküdar Ülkü Ocakları tarafından Çengelköy Çınaraltı Hamdullah Paşa Cami'inde Mevlüt okutuldu.

Üsküdar Ülkü Ocakları, Alper Tunga Uytun andı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar Ülkü Ocakları şehadetinin 34. yılında Alper Tunga Uytun'u Çengelköy Çınaraltı Hamdullah Paşa Cami'inde okutulan mevlüt ve kabri başında okunan dua'larla andı.

Alper Tunga Uytun, Hamdullah Paşa Cami'inde okutulan mevlüt'ün ardından Çengelköy Mezarlığında ki Kabri başında dua'larla yad edildi. Aynı Mezarlıkta yatan Dilaver Cebeci'nin de kabri ziyaret edilip, dua'lar okundu.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

Şehadet şerbetini kana kana içişinin 34. Yılında Üsküdar Ülkü Ocakları tarafından Çengelköy Çınaraltı Hamdullah Paşa Cami'inde Mevlüt okutuldu.

Ülkücü Şehit Alper Tunga Uytun'un Mevlüt ve Kabir Ziyaretlerine; MHP İstanbul İl Başkanı Abdurrahman Başkan, MHP İl Yöneticileri, İstanbul Ülkü Ocakları Başkanı Gökmen Kantar, İl Ocak Yönetimi, MHP İlçe Başkanları, MHP Eski İl ve İlçe Başkanları, Ülkü Ocakları İlçe Başkanları, Şehit Alper Tunga Uytun'un Arkadaşları, Şehit Alper Tunga Uytun'un Babası Nurettin Uytun, Türkav İstanbul İl Başkanı Erol Güler, Aydınlar Ocağı Başkanı Mustafa Erkal ve ailesi ile çok sayıda ülkücü katıldı.

Kabir başında yapılan Dua sonrası Üsküdar Ülkü Ocakları Başkanı Okan Ertor'un yaptığı konuşmada, ''Ülkü Şehidimiz Alper Tunga Uytun'un Ölümünün 34. Sene-i Devriyesinde kabri başında anmaktan büyük gurur duyuyoruz. Şehit olan tüm Ülkü Şehitlerimiz bizler için çok önemlidir ve davamız için şehadet şerbetini içen tüm Ülkü Şehitlerimizi saygıyla ve rahmetle anıyoruz. Bizlerle birlikte olan tüm ülküdaşlarımızdan Allah razı olsun Ülkü Şehidimiz Alper Tunga Uytun'u rahmetle anıyor mekanı cennet olsun.'' dedi.

İstanbul Ülkü Ocakları Başkanı Gökmen Kantar ise, ''Üniversite sıralarında ta üniversitesi'nin başında okuluna gelen bu ülkü kervanına katılan ilk ülkücü arkadaşımda bilir, onunla birlikte yol başlığı yapan bu okuldan mezun olan arkadaşları da bilirler.

Şehidimiz Alper Tunga Uytun'u Üsküdar, Çengelköy'de, Silivri, Bağcılar, Tuzla'da da bilmezler Ankara'da, Mamak'ta, Sincan'da, K.Maraşta, Kars'ta velhasıl Anadolu'nun dört bir köşesinde onun haricinde Kırım'da, Bişkek'te, Hamedan'da, Gümülcine'de, Üsküp'te, Berlin'de yani Türk'ün olduğu her yerde de bilirler. Alper Tunga Uytunlarımız, Dursun Önkuzularımız Yüce Ülkü Şehitlerimiz Ülkü kervanına yürürken şehadet şerbetini içerken bu kara toprağın bağrına girmediler.

Cenabı Allah'ın şehadet mertebesini kana kana içmediler. Ülkü sancağını şehitlikleriyle dünyanın dört bir yanına taşıdılar.

Selam olsun onlarla geçmişi birleşenlere ne mutlu onunla geçmişiyle beraber bir bütün olanlara ne mutlu Alper Tunga Uytun'un ailesi, babası, anası, karındaşı, ülküdaşı olanlara ne mutlu türküm diyenlere ruhu şad olsun mekanı cennet olsun.'' dedi.

MHP İl Başkanı Abdurrahman Başkan ise yaptığı konuşmada, ''Kıymetli Dava Arkadaşlarım! Ülkücü Şehitlerimiz; yaşadıkları kısacık ömürlerinde, türklük gurur ve şuuru ile islam ahlak ve faziletlerine bezenmiş, Türk Milleti'nin var olma mücadelesini vermişlerdir. Gönüllerinde Allah'ın rızasını kazanmaktan başka hiçbir endişeye yer vermeyen bu iman erleri, binlerce şehide on binlerce gaziye ve mağdura rağmen sadece ve sadece Ülkülerinin gereğini yapmışlardır. Alper Tunga Uytun'da bu ülkü devlerinden birisidir.

MHP İstanbul İl Teşkilatı olarak, ülkücü şehidimiz Alper Tunga Uytun'a olan vefa borcumuz gereği burada toplanmış bulunmaktayız. Ömrümüz el verdikçe de ülkücü şehitlerimizi her platformda anmaya ve onların aziz hatıralarını anlatmaya devam edeceğiz inşallah.

Şehidimiz Alper Tunga Uytun ve ülkü yolunda gözlerini kırpmadan toprağa düşen tüm ülküdaşlarımıza MHP İstanbul İl Teşkilatımız adına, Yüce Allah'tan rahmet diliyorum.'' diyerek sözlerini tamamladı.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir