AK Parti Üsküdar Polis Haftasını Kutladı

AK Parti Üsküdar İlçe Teşkilatı Polis Teşkilatı'nın 168. kuruluş yıl dönümünü Üsküdar İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek kutladı.

AK Parti Üsküdar Polis Haftasını Kutladı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

AK Parti Üsküdar İlçe Teşkilatı Polis Teşkilatı'nın 168. kuruluş yıl dönümünü Üsküdar İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek kutladı.

AK Parti Üsküdar İlçe Yönetimi ilçe başkanı Sinan Aktaş'ında katıldığı programda Üsküdar İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Dereboylu'yu makamında ziyaret etti.

Programa AK Parti Üsküdar ilçe başkanı Sinan Aktaş, ilçe başkan yardımcıları Gürsel Aycibin, Esat Kalay, Süleyman Gedikoğlu, Tarık Şebik ve Üsküdar yerel basını katıldı.

Üsküdar İlçe Başkan Sinan Aktaş, ilçe emniyet müdürü nezdinde Üsküdar'da polis teşkilatının 168. kuruluş yılını kutladı. Aktaş, Üsküdar'ın bulunduğu konum ve tarihsel anlamda taşıdığı misyon gereği bölgenin önemli noktalarından biri olduğunu söyledi. Üsküdar'da 2 yıldır görevde bulunan gerek İbrahim Dereboylu'nun yapmış olduğu çalışmalar gerekse polis teşkilatının yapmış olduğu çalışmalarla son dönemde vatandaşın polise bakış açısının değiştiğini ve artık vatandaşların sorunlarını, dertlerini ve problemlerini kolayca anlatabildikleri, polisimizin yapmış olduğu uygulamalar ve kontrollerde vatandaşlarımızdan hiçbir şikayet gelmediğini söyleyerek güler yüzlü hizmet vermeyi sağladıkları için tüm polisler adına ilçe emniyet müdürüne teşekkür etti.

İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Dereboylu ise, güzel duygu, düşünce ve temennileri için Sinan Aktaş'a teşekkür ederek, ''bende sizlere tüm mesai arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Bugün katılmış olduğumuz Fevziye Meriç Çocuk Akademisi açılışında prof. dr. Ümit Meriç hanım efendinin söylediği gibi eskidar (eski üsküdar) bir huzur kenti, huzur şehri... Buraya bu kutsal topraklara ayak basan vatandaşlarımız o huzurun vermiş olduğu rahatlıkla kutsal topraklara girilmişcesine hareket ediyor. Polis teşkilatı olarak Üsküdarlı vatandaşlarımızın huzuru ve refahı için çalışmalarımıza her zaman devam edeceğiz'' dedi.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

AK Parti Üsküdar İlçe Teşkilatı Polis Teşkilatı'nın 168. kuruluş yıl dönümünü Üsküdar İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek kutladı.

Karşılıklı olarak yapılan sohbette Üsküdar'ın sorunları ve polis teşkilatının faaliyetleri hakkında bilgi paylaşımı yapıldıktan sonra ilçe emniyet müdürlüğünde görev yapan polis memurlarına AK Parti Üsküdar İlçe Yönetimi karanfil vererek Üsküdar'da polis haftasını kutladı.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir