Emine Erdoğan'dan Çanakkale'de anlamlı açılış

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Çanakkale'de Ali Ağaoğlu okul öncesi eğitim biriminin açılışını yaptı.

Emine Erdoğan'dan Çanakkale'de anlamlı açılış
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde Üsküdar'da kurulan Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği (TOGEMDER), Çanakkale'de açtığı anaokulu ile 2012-2014 yılında Hedef 500 olarak belirlediği anasınıfı sayısına gün geçtikçe yaklaşıyor.

Çanakkale'de Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği (TOGEMDER) 'in ''Anasınıfsız Okul Kalmasın'' Projesi ''Hedef 500'' Kampanyası kapsamında hayırsever Ağaoğlu Şirketler Grubu tarafından yaptırılan Ali Ağaoğlu Okul Öncesi Eğitim Biriminin açılışı yapıldı.

Açılış törenine Emine Erdoğan'ın yanı sıra kızı Sümeyye Erdoğan, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza Şenbabaoğlu, TOGEMDER Başkanı Saadet Gülbaran ve Eşi Hasan Gülbaran, Çanakkale Valisi Azim Tuna'nın eşi Pervin Tuna, Hayırsever Ağaoğlu Şirketler Grubu adına Öyküm Özdemir katıldı.

Emine Erdoğan'a anaokuluna gelişi sırasında kızı Sümeyye Erdoğan, Çanakkale Valisi Güngör Azim Tuna'nın eşi Pervin Tuna, TOGEMDER Başkanı Saadet Gülbaran ve Çanakkale Milli Eğitim Müdürü Dr. Şaban Karataş eşlik etti. Kendisini çiçekle karşılayan anasınıfı öğrencileri öpen Emine Erdoğan, minik öğrencilerle sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi.

Öğrencilerin halk oyunları gösterisi sunup, şiirler okuduğu programda konuşan Emine Erdoğan, Çanakkaleli olmanın ve Çanakkale'nin okullarında eğitim görmenin, buradaki öğrenciler için büyük bir fırsat olduğunu söyledi.

Her Türk gencinin Çanakkale'yi görmesi gerektiğine değinen Erdoğan, ''Çanakkale, bir vatandaşlık bilgisi, din ve ahlak bilgisi kitabı gibidir. Çanakkale'nin her bir zerresi açılmayı, okunmayı ve anlaşılmayı bekleyen bir beyaz sayfa gibidir. Çanakkale'yi ziyaret eden her kişi tarihin dönüm noktalarını, Kurtuluş Savaşı'na giden yolu, istiklalin önemini, şehitliğin anlamını, özellikle de millet ve milliyet kavramının tanımını bir daha unutmayacak şekilde öğrenir. İşte Çanakkale'nin çocukları, Çanakkale'nin öğrencileri bu açıdan çok ama çok talihlidir'' dedi.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Çanakkale'de Ali Ağaoğlu okul öncesi eğitim biriminin açılışını yaptı.

TOGEMDER Başkanı Saadet Gülbaran İse ''Hayırseverlerimiz sayesinde çocuklarımız, eğitimin en önemli basamağında hayata hazırlanıyorlar. Bize düşen görev emanete sahip çıkmaktır. Ve siz sevgili çocuklar, sizler de bize birer emanetsiniz. Sizlere sahip çıkmak da bizim boynumuzun borcudur. Bize bu konuda maddi-manevi her türlü desteği veren hayırseverlerimize, gönüllülerimize sonsuz teşekkürler ediyorum'' dedi.

Emine Erdoğan, 400 metrekare alana kurulu 5 derslik ve bir yemek salonu bulunan, 120 öğrenci kapasiteli anaokulunun açılışını gerçekleştirdikten sonra okulun yapımında emeği geçenlere plaket verdi, sınıfları gezerek çocuklarla sohbet etti. Ayrıca çocuklara çeşitli hediyeler veren Emine Erdoğan, TOGEMDER Başkanı Saadet Gülbaran ile daha sonra okul bahçesinde kendi adına fidan dikti.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Türkiye

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir