CHP'nin son adayları

CHP İstanbul'un değişik ilçelerindeki belediye başkan aday adaylığına başvuranların sayısı gitgide artıyor.

CHP'nin son adayları
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
ÜSKÜDAR'DA KADIN ADAY VAR

CHP'nin adayı olarak yarışmak isteyen isimlerden biri de Sema Barlın... Evli ve iki çocuk annesi olan Barlın, Üsküdar'da CHP'nin iktidarı için yarışmak istediğini söyleyerek adaylık başvurusu yaptı. Barlın, "Üsküdar'da CHP son seçimlerde 80 binin üstünde oy aldı. AKP'nin yaptırdığı anketlerde, CHP ile AKP başa baş görünüyor. Çıtayı yükseltip belediyeyi yeniden kazanacağız" dedi.
 
KARTAL'DA EMRE SALTIK

Belediye başkan aday adaylığı için başvuranlardan ilki Kartal'daydı. Sanatçı Emre Saltık, Kartal'da CHP adına yarışmak için gerekli başvuruyu yaptı. Saltık, "CHP Kartal'da yerel iktidarı kazanmak zorundadır. Bunu başaracak, Kartal'ın kaderini değiştireceğiz" dedi. İlçe Başkanı Yüksel Çiftçi'yle birlikte kamera karşısına da geçen Saltık, "Partimiz görevi layık gördüğü taktirde, Kartal'ı kazanacağız. Bunu yapmak çok zor değil" ifadesini kullandı.

BEYLİKDÜZÜ'NÜN AVUKATI OLMAK İSTİYOR

İstanbul'un önemli ilçelerinden Beylikdüzü'nde ise Avukat İbrahim Mendeşağu başvuru yaptı. Beylikdüzü'nde yıllardan bu yana avukatlık yaptığına dikkat çeken Mendeşağu, "Sıra şimdi Beylikdüzü halkının avukatı olmakta. Mesleki birikimimizi Beylikdüzü halkının çıkarlarını savunmak için kullanacağız. CHP son dönemin yükselen yıldızıdır. Beylikdüzü de CHP'yle birlikte yükselen yıldız
olacaktır. Genel Başkanımız Sayın Deniz Baykal ile İl Başkanımız Gürsel Tekin'in ilçemize verdiği tam destek bizi güçlü kılmaktadır" dedi. Mendeşağu, CHP'ye ilk kez katılan yaklaşık 4 bin arkadaşıyla birlikte seçim kampanyası yürüteceğini de sözlerine ekledi.

ERCAN KARAKAŞ DA BAŞVURUYOR

Öte yandan, Ali Özcan'dan sonra SODEV Onursal Başkanı Ercan Karakaş da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı için salı günü başvuru yapacak. İstanbul İl Merkezi'nde basın toplantısıyla adaylığını açıklayacak olan Karakaş'ın projelerini de kamuoyuyla paylaşacağı öğrenildi. Bir diğer Büyükşehir Belediye Başkan adayının ise Profesör Çetin Gümüşoğlu olduğu belirtildi. Gümüşoğlu'nun da yarın CHP'ye başvuracağı belirtildi.

TAKSİCİLER CHP'DEN YARDIM İSTEDİ

Bu sırada, CHP'ye meslek örgütlerinin ilgisi de sürüyor. İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Suat Yalkın ve yönetim kurulu üyeleri CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin'i ziyaret etti. Mart 2009'da yapılacak yerel seçimlere ilişkin görüş alışverişi yapılan görüşmede Yalkın, esnaf ve sanatkarların AKP döneminde çok ezildiğini belirterek, CHP'den destek istedi.

Suat Yalkın Tekin'e, İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine bağlı 170 odadan 140'ının yerel seçimlerde CHP'ye destek olma kararı aldığını söyleyerek, bu odalarda görevli yöneticilerin büyükşehir belediye meclisi ve il genel meclisi üyeliği için aday olacaklarını bildirdi.

Kaynak: Gercekgündem



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir