Saadet Partisi'nden Haber Sitemize Tekzip

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı, sitemiz'de yayınlanan iki haberde geçen bazı cümlelerin anlamlarının farklı anlaşılması nedeniyle haber sitemize tekzip gönderdi.

Saadet Partisi'nden Haber Sitemize Tekzip
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı, sitemiz'de yayınlanan iki haberde geçen bazı cümlelerin anlamlarının farklı anlaşılması nedeniyle haber sitemize tekzip gönderdi.

Haber sitemize gönderilen tekzip yazısı;

TEKZİP

3 - 8 Şubat 2013 tarihleri arasında, internet haber sitenizde yayınlamış olduğunuz ''İMZA KAMPANYASI'na DESTEK OLACAKLAR mı ?'' ve ''AKP, MHP ve SP tek vücut olacak'' isimli haberlerinize istinaden;

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı olarak çok hassas olduğumuz konulardan biri olan temel hak ve özgürlükler (başörtüsü, kılık kıyafet) konusunda görüşümüz odur ki; Memur-Sen'in yapmış olduğu bu kampanyaya her zaman ve her şart altında tabi ki destek veriyoruz. Ancak yine unutmayalım ki, mevcut hükümet yani iktidar olan AKP bu konuyu çözmekle sorumludur. AKP hükümeti azınlıkların haklarını teslim ederken, Türkiye'de milyonlarca metrekare vatan toprağını satarken, Türkiye'yi komşu ve kardeş ülkelerle savaşın eşiğine getirmeyi başarabiliyorken nasıl oluyor da özgürlükler konusunda bunu başaramıyor, bunu da değerli kamuoyunun takdirlerine bırakıyoruz.

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı olarak Memur-Sen'in yapmış olduğu bu kampanyayı AKP Üsküdar İlçe Başkanlığı'nın düzenlemediğini özellikle ifade eder, ayrıca Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı'nın Memur-Sen'in yapmış olduğu bu kampanyaya destek verdiğini, AKP Üsküdar İlçe Başkanlığı'nın neye, kime karşı destek verdiğini anlayamadığımızı özellikle belirtmek isteriz. AKP icraat makamında olmasına rağmen, kanun çıkartma mevkisinde bulunduğunu unutmuş durumdadır.

Yaptığınız haberde AKP Üsküdar İlçe Başkanlığı'na destek verdiğimiz yönündeki metnin yanlış ifade edildiğini belirledik. Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı olarak biz yıllardır bu tür faaliyetlere destek vermekteyiz. Memur-Sen'in düzenlediği kampanyaya destek tabii ki verdik ve bunu bugün tekrar yeniledik. Desteğimiz AKP'ye değildir.

Kamuoyuna saygılarımızı sunarız.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir