İmza kampanyasına destek olacaklar mı?

AK Parti 10 Milyon İmza Kampanyası'na destek istedi

İmza kampanyasına destek olacaklar mı?
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Memur-Sen'in geçtiğimiz günlerde başlattığı, ''Kamuda Kılık-Kıyafet Özgürlüğü için 10 Milyon İmza Kampanyası'' için Üsküdar'da faaliyet gösteren siyasi partilerin ilçe başkanlıkları destek verecek mi?

Geçtiğimiz hafta içinde Üsküdar AK Parti ilçe başkanı Sinan Aktaş'ın önderliğinde ilçe yönetimi ve belediye meclis üyeleri Üsküdar'da ilk olarak CHP ilçe başkanlığı aynı gün MHP ilçe başkanlığı ve ertesi günde ise Saadet Partisi ilçe başkanlıklarını ziyaret ederek imza kampanyası için destek istedi.

Türkiye'de bir ilk olalım
AK Parti Üsküdar ilçe başkanı Sinan Aktaş, yapılan ziyaretlerde ilçe başkanlarına bu kampanyaya destek vererek ''Bir ilki gerçekleştirelim. Üsküdar'daki siyasi partilerin temsilcileri olarak Üsküdar İskelesi'nde imza toplayan bayan kardeşlerimize destek olalım ve hep birlikte bir basın açıklaması yapalım'' dedi.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

AK Parti 10 Milyon İmza Kampanyası'na destek istedi

CHP ve Saadet Partisi kesin yanıt vermezken, MHP'si bu konudaki net tavrını ortaya koydu ve evet dedi. MHP ilçe başkanı Habib Suiçmez, ''Biz MHP'si olarak her zaman AK Parti'ye yanlış yaptığında 'yanlış', doğru yaptığında ise, 'destek' veriyoruz'' dedi. Kendisinin ve yönetim kurulunda bulunan arkadaşlarının da kampanyaya zaten daha öncesinde imza atarak destek olduklarını belirtti.

CHP'de ise ilçe başkanı Mustafa Çetinkaya, duruma olumlu yaklaştı, fakat parti içerisinde de bu değerlendirme yaparak ortak karar vermek istediklerini söyledi. Aynı şekilde Saadet Partisi ilçe başkanı Erol Belen de kendisinin imza kampanyasına destek verdiğini belirtti. Belen, AK Parti ilçe başkanı Sinan Aktaş'ın yöneltmiş olduğu teklife ilk olarak bu kampanyayı ''AK Parti genel merkezi destekliyor mu?'' diye sordu. Aktaş ise ''hayır biz bu kampanyayı Üsküdar ilçe başkanlığı olarak destekliyoruz'' diye cevap verdi.

Önümüzdeki günlerde siyasi partilerden gelecek cevap doğrultusunda Üsküdar'da bir basın açıklaması yapılması bekleniyor.


Üsküdar 34 - Ziya Süzen


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir