MHP'nin Üsküdar Adayı O mu?

Siyaset sahnesi yerel seçimleri yaklaştıkça yeniden ısınıyor. Üsküdar'da aday olabilecek isimler şimdiden konuşulmaya başlandı.

MHP'nin Üsküdar Adayı O mu?
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar'da siyaset sahnesi ısınırken, belediye başkan adayların isimleri de konuşulmaya başlandı. Siyasetin kilit partisi MHP 24 Ocak'ta Bilecik Söğüt'te yerel seçim startını vererek iddiasını bir kez daha ortaya koydu. Seçimlere bir seneden fazla zaman olmasına rağmen Milliyetçi Hareket Partisi'nde il ve ilçelerdeki aday isimleri şimdiden konuşulmaya başlandı.

MHP Üsküdar'ın Belediye Başkanı Adayı Av. Hakkı Kurtuluş mu?Üsküdar'da ülkücü hareketin sevilen ismi Av. Hakkı Kurtuluş'un adı partililer tarafından sıkça telafuz ediliyor. MHP tabanında herkesin yakından tanıdığı Hakkı Kurtuluş daha önce Üsküdar Ülkü Ocağı başkanlığı, Ülkü Ocakları bölge başkanlığı, MHP il başkan yardımcılığı görevlerinde bulundu. Aynı zamanda Fenerbahçe disiplin kurulu üyesi de olan Kurtuluş partililer tarafından Üsküdar belediye başkan adayı olarak görülmek isteniyor.

Kulislerde Hakkı Kurtuluş'un Üsküdar Belediye Başkanlığına adaylığının konuşulması ise milliyetçi harekete gönül veren ülkücüler tarafından sevinçle karşılandı. Parti tabanının isteğine MHP Genel Merkezi'nin nasıl cevap vereceği ise önümüzdeki süreçte belli olacak.


Üsküdar 34 - Ziya Süzen


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir