Üsküdar'da HAS birleşme gerçekleşti

AK Parti Üsküdar ilçe başkanlığı düzenli olarak gerçekleştirdiği danışma meclisi toplantısı 14 Aralık 2012 Cuma akşamı Bağlarbaşı Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Üsküdar'da HAS birleşme gerçekleşti
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

AK Parti Üsküdar ilçe başkanlığı düzenli olarak gerçekleştirdiği danışma meclisi toplantısı 14 Aralık 2012 Cuma akşamı Bağlarbaşı Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. Yerel yönetimler gündemli danışma meclisine katılım her zamanki gibi üst düzeyde oldu.

Danışma meclisine AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, il başkan yardımcısı Ömer Seyfi Aktülün, Haydar Ali Yıldız, Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Has Parti ilçe başkanı Sinan Taşçı, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Ekmen, Hilmi Türkmen, Ömer Saraç, Ali Rıza Şenbabaoğlu, ilçe başkan yardımcıları Adem Kaan Pehlivan, Süleyman Gedikoğlu, Esat Kalay, Üsküdar Gençlik Kolları Başkanı Bilal Bakır ve çok sayıda parti üyesi katıldı.

Danışma meclisinin divan başkanlığını Üsküdar ilçe başkan yardımcısı ve yerel yönetimler birim başkanı Esat Kalay yaptı. Yardımcılıklarını ise Umut Ceylan, Hızır Kopuz ve Mine Beylihan yaptı.

Divan başkanı programın açılış konuşmasını yapmak üzere ilçe başkanı Sinan Aktaş'ı kürsüye davet etti. Sinan Aktaş yaptığı konuşmada 4. olağan kongreden günümüze kadar yapılan çalışmalarla ilgili olarak partilileri bilgilendirdi. Gayret ve özverilerinden dolayı tüm yol arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum dedi.

İlçe başkanının konuşmasının ardından Üsküdar Belediyesi'nin sn 6 aylık dönemde yapmış olduğu çalışmalarla ilgili olarak hazırlanan sineviyon çalışması gösterildi.

Sinevizyon gösterisinin ardından ise Üsküdar Belediye başkanı Mustafa Kara bir konuşma yaptı. Kara, özellikle Üsküdar'ın eski bir yerleşim birimi olması nedeniyle il genelinde sorunsuz bir yer olarak düşünüldüğünü fakat, eski bir yerleşim yeri olduğu için artık eskiyen alt yapının alarm verdiğini söyledi. İl başkanı Aziz Babuşcu'dan çalışmalarla ilgili olarak destek istedi.

Danışma meclisinin müzakereler kısmında ise, özellikle Yavuztürk Mahallesi Başkanı Saadettin Karaca'nın mahallede yapılan çalışmalar, mahallenin ihtiyaçları ve siyasi anlamda ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın hedeflerinden birisi olan 3+3+3 'ü 25 bin seçmenli Yavuztürk Mahallesinde gerçekleştirerek bu anlamda Türkiye'de bir ilk gerçekleştirdiklerini söyledi.

Bu bölümün sonrasında ise ilçe başkanlığı tarafından 4. olağan kongre sonrasında Üsküdar'da gerçekleştirilen çalışmalar için hazırlanan sinevizyonun gösterimi yapıldı.

Yapılan gösterimin ardından kürsüye il başkanı Aziz Babuşcu geldi. Babuşcu, partililere bir çok noktada yapılması gereken çalışmalara değindi ve uyarılarda bulundu. Son olarak ise müzakereler kısmında Yavuztürk mahalle başkanı Saadettin Karaca'nın açıkladığı 3+3+3 'e değindi. Burada yapılan çalışmanın önemini detaylıca anlattı ve bu çalışmalar yapılırken mutlaka denetim yapılmasının gerektiğini ve denetimin olmazsa olmazlar arasında en başta geldiğini söyledi.

Ardından ise geçtiğimiz aylarda AK Parti ile birleşme kararı alan HAS Parti den katılım gerçekleştiren yeni üyelere parti rozetlerinin takılmasına geçildi. İlk olarak HAS Parti ilçe başkanı Sinan Taşçı'ya AK Parti rozetinin takan Babuşcu partiye katılan tüm yeni üyelere yeni görevlerinde başarılar diledi.

Babuşcu, bizler farklı mahallelerde otursak da buluştuğumuz birleştiğimiz bir meydan var. İşte o meydan burası! Eski dava arkadaşlarımızla tekrar bir arada olmaktan ve aynı noktada tekrar bir araya gelmekten dolayı yaşadığı mutluluğu dile getirdi.

Katılım töreninin ardından program sona erdi.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir