'Sandıktan Al Haberi' projesi sonuçları açıklandı

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığının 25 Kasım 2012 Pazar günü ilçe binasında basın toplantısı düzenledi.

'Sandıktan Al Haberi' projesi sonuçları açıklandı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Saadet Partisi'nin yeni ilçe başkanı Erol Belen toplantıda önemli açıklamalar yaptı. Belen, öncelikle olağan üstü gelişen bir genel kurul ile görevi devraldığını söyledi. Ardından yönetim kurulu arkadaşları ile birlikte göreve geldikleri günden itibaren hızlı bir çalışma ile ilk olarak ilçe binasını sil baştan yenileyerek aslan yattığı yerden belli olur dercesine çok ferah bir ilçe merkezini partiye kazandırdıklarını ifade etti.

Sonrasında yaptığı konuşmada ise, ''Saadet Partisi teşkilatları olarak çalışmalarımıza bütün hızımızla devam ediyoruz. Hiçbir gerekçe veya görmezlikten gelmeler bizim moralimizi bozmuyor, bilakis kamçılıyor. Biz biliyoruz ki, başta ülkemiz olmak üzere bütün dünyanın ve insanlığın huzur ve saadeti Milli Görüş iktidarındadır. Bunun için de üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapma gayreti içindeyiz.

Üsküdar kadim bir ilçe. İstanbul'un fethi'ni gören bir ilçe. Adım adım İstanbul'un İstanbul olmasını takip etmiş bir ilçedir. Bu sebeptendir ki, Üsküdar'da ne varsa İstanbul'da vardır, Üsküdar'da ne yoksa İstanbul'da yoktur. Türkiye'de yoktur. Biz inanıyoruz ki, Üsküdar Türkiye'nin toplamıdır. Hem merkezi yönetimin hem de mahalli yönetimin yaptıklarını ve yapamadıklarını buradan daha iyi görebilirsiniz. Biz teşkilat olarak halkın içindeyiz ve onların dertlerini paylaşarak azaltmaya, sevgilerini paylaşarak çoğaltmaya çalışıyoruz. Her fırsat ve imkânda onların yanlarında oluyoruz.'' dedi.

İlçe başkanlığı olarak Üsküdar'da tüm mahallelerde başlattıkları sandık tarama uygulamasından bahsetti ve kısa bilgiler verdi. Bu noktada ise 3 mahalleden başlanan taramalarda ''Halkımızın Milli Görüş'e olan teveccühü bugün her zamankinden daha açık bir şekilde ortaya çıkmıştır'' dedi. Yavuztürk, Ünalan, ve Mehmet Akif Ersoy mahallelerinde 41 sandıkta tam olarak 2687 hane ziyaret edilerek, toplamda 789 kişinin partiye üye yapıldığını ve bu üyeler içinde 441 kişinin ise partide aktif olarak görev almak istediğini sözlerine ekledi ve ''Üsküdarlılar Milli Görüş teşkilatlarını ve hizmetlerini arzuluyor yani kısaca aslı olan Saadet Partisine, kendi özüne geri dönüyor'' dedi.

Türkiye'nin bu gidişi gidiş değildir
Türkiye gündemine de değinen Belen, ''İnsanlık bir felakete doğru gitmektedir. Bir an önce kendi özümüze dönüp yeniden büyük Üsküdar'ı, Yeniden Yaşanabilir bir Türkiye'yi, yeniden Yeni bir Dünya'yı bir an önce kurma mecburiyetimiz vardır. Önümüzde bir yerel seçim var. Biz Saadet Partisi olarak seçime hazırlanıyoruz. Teşkilatlarımız tam bir motivasyon ile seçime kilitlenmiş, Milli Görüş'ün sesini bir kez daha haykırmak için yollara çıkmıştır.'' dedi.

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Erol Belen : ''Sandıktan Al haberi kampanyasıyla halkımızın nabzını tutuyoruz.''

'Sandıktan Al Haberi' projesi
Saadet Partisi 'Sandıktan Al Haberi' adlı kampanyasının sonucunu kısaca anlatan Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Erol Belen : ''Sandıktan Al haberi kampanyasıyla halkımızın nabzını tutuyoruz. Seçmenin ayağına gidip beklentilerini öğreniyoruz. Halkımız her zamankinden daha çok Milli Görüş kadrolarının efsane hizmetlerini özlemiştir. Bunu görmek bizleri son derece memnun etmiştir. Dolayısıyla bizler Milli Görüşçüler olarak inanıyoruz ki halkımızdan aldığımız bu güçle Üsküdar'ı tekrar aslına yani Milli Görüşün kalesi olmaya hazırladığımızı ve yeniden o özlenilen belediye halk kaynaşmasını sağlayarak nerede kalmıştık deyip, Besmeleyi çekeceğiz, kollarımızı sıvayıp hiç bitmeyen aşk, şevk ve azimle çalışmaya devam edeceğimizi huzurlarınızda bir kere daha ilan ediyoruz'' dedi.

Belen, Üsküdar özelinde ortaya çıkan sorunların listesini basın mensupları ile paylaştı.

İşte o çalışmanın ilk sonuçları;

  1. İmar / Tapu problemi
  2. Mahalleden merkeze yeterli ulaşım imkanları yok.
  3. Çocuk parkı az, park bahçe çevre düzenlemesi zayıf. Çocukların eğitimi için mekanlar yok.
  4. Çöp konteynırları yetersiz, temizlik problemi var. (Çöplerin ayrıştırılması için yerler yok)
  5. Sokak ve yol çalışmaları yetersiz, kaldırımlar ve yollar çok dar. Otopark sorunu.
  6. Okul yetersiz, sınıflar kalabalık.
  7. Çarpık Yapılaşma.
  8. Sosyal imkanlar yok, gençlik merkezi yok, Halı saha yok, engelliler için yeterli imkan yok.
  9. Başıboş çok köpek var.
  10. Gençler başıboş, tiner ve uyuşturucu kullanalar var, asayiş problemi var. (Okul çevrelerinde)
  11. Işıklandırma az, hava çok kirli. Ses kirliliği var.
  12. Ak parti kendi adamlarına yardım ediyor.
  13. Kanalizasyon yeterli değil, Banka ATM si yok. Sağlık ocağı yeterli sayıda yok.
  14. Elektrik kabloları yer altına alınmalı.
  15. Deprem zamanında sığınacak yer yok.
  16. Bayır aşağı akan sular okula giden çocukları engelliyor.

Bütün bu yazılanların dün de olan sorunlar olduğunu ifade eden Belen, ''Üsküdar Belediye Yönetimi 2004'ten beri Ak Parti'nin elindedir. Yukarıdaki sorunları çözmek için bu kadar kıymetli zamanı heba etmeye ve bu kadar da yönetimde kalmaya gerek yoktur. Bunu Üsküdarlılar anlamış durumdadır. Üsküdarlılar Yılmaz Bayat dönemindeki Milli Görüş kadrolarının efsane hizmetlerini aramaktadır. İnşallah Üsküdarlılar ilk seçimde bu niyetini sandığa yansıtıp beklentisini gerçekleştirecektir.'' diyerek sözlerini tamamladı.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir