MHP Üsküdar, Kaymakam Güler'i Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi Üsküdar İlçe Teşkilatı Üsküdar'ın yeni kaymakamı Mustafa Güler'i makamında ziyaret etti.

MHP Üsküdar, Kaymakam Güler'i Ziyaret Etti
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi Üsküdar İlçe Teşkilatı Üsküdar'ın yeni kaymakamı Mustafa Güler'i makamında ziyaret etti.

Ziyarete MHP Üsküdar İlçe Başkanı Habib Suiçmez'in yanı sıra ilçe başkan yardımcıları Hakan Çakır, İrem Uğurlu, Ayhan Aktoprak, Hakan Aslan ve ilçe yöneticisi Fettuhlah Gündoğdu, Murat Dervişoğlu, Erol Selvi, Yüksel Kaymakçı katıldı. İlçe başkanı Habib Suimez kaymakam Güler'e Üsküdar ilçe yönetiminde bulunan arkadaşlarını tanıtarak toplantıya başladı. Sonrasında ise Güler'i şahsında tebrik ederek ''İlçemize Hoş Geldiniz'' diyen Suiçmez, Üsküdar hakkında bilgiler verdi. Üsküdar'ın manevi havası yüksek bir ilçe olduğu vurgusunu yapan ilçe başkanı Suiçmez, ilçe'nin bu havasını oluşturan değer ve şahsiyetler hakkında kısa bir anlatımda bulundu. Üsküdar'ın yönetimi zor bir ilçe olduğunu vurgulayan ilçe başkanı başarı dileklerinde bulundu.

Kaymakam Güler ise ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve yaklaşan yerel seçimlerde başarılar dileyerek, hayırlı olmasını temenni etti. Güler ''Üsküdar demek İstanbul demektir. Üsküdar manevi havası bambaşka bir yer. Farklı bir ilçeye gideceğimi düşünürken Üsküdar çıktı ve benim için Sürpriz oldu'' dedi.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

Milliyetçi Hareket Partisi Üsküdar İlçe Teşkilatı Üsküdar'ın yeni kaymakamı Mustafa Güler'i makamında ziyaret etti.

Güler, ''Devleti kuranda insan, yıkanda insan''
Sizlerin yardımıyla Üsküdar için çalışacak ve halkımıza birlikte hizmet edeceğiz diyen Güler ''Önemli olan vatandaşımızın mutluluğudur. Biz insan odaklı bir yaklaşımla, halkımızın dertlerini dinleyecek ve bu minvalde hizmet edeceğiz. Görevimiz vatandaşlarımızın hakkı korumak ve güvenliğini sağlamaktır. Bizler insanımızı memnun edeceğiz ki devlet yaşasın. Bu kapıdan vatandaşlarımız korkarak değil, evine girerken olan rahatlığıyla girmeli ve memnuniyetle ayrılmalı'' dedi. Burada en önemli unsur yine insan ''Devleti kuran da insan, yıkan da insan'' diyerek insana olan önemi ve bu noktada sosyal yardımlaşmayı da arttırarak daha iyi hizmet ederek vatandaşların Üsküdar'ın yeni hükümet konağından mutlu olarak ayrılmalarını sağlamaya çalıştıklarını söyledi.

MHP Üsküdar ilçe yönetimi'nin ziyareti karşılıklı olarak iyi niyet dilekleriyle son buldu.


Üsküdar 34 - Ziya Süzen


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir