İstanbul'un milli gururları ödüllerini aldı

'İstanbul Spor Ödülleri' programına 2012 yılı içinde düzenlenen uluslararası organizasyonlarda dereceye giren sporcu ve takım temsilcileri ile eski şampiyon sporcular katıldı.

İstanbul'un milli gururları ödüllerini aldı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Spor A.Ş. ve İstanbubl Büyükşehir Belediye Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün ev sahipliği yaptığı 'İstanbul Spor Ödülleri' programına İstanbul kulüplerinden lisanslı olup 2012 yılı içinde düzenlenen uluslararası organizasyonlarda dereceye giren sporcu ve takım temsilcileri ile eski şampiyon sporcular katıldı.

Haliç Kongre Merkezi'nde yapılan geceye İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, bazı İstanbul milletvekilleri, Spor A.Ş. Genel Müdürü Alpaslan Baki Ertekin, Spor A.Ş. Genel Müdür Yardımcıları Serhat Karadağ ve Selim Terzi, İstanbul Büyükşehir Belediye Gençlik Spor Müdürü Osman Avcı, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Üsküdar Spor Kulübü Başkanı Mecit Çetinkaya, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Genel Başkanı Ali Düşmez, Federasyon Başkanları Mehmet Terzi, Esat Delihasan, Metin Şahin, FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır'ın yanı sıra çok sayıda sporcu ve aileleri katıldı.

Burcu Esmersoy'un sunduğu ödül gecesinde konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, ''Yeryüzünde insanlar arasında en etkin iletişim gücü olarak sanat ve sporu görmekteyiz.'' dedi.

Nüfusunun yüzde 40'nın 18 yaş olduğu bir toplum olarak spora ve sporcuya yeterince önem verilmediğine vurgu yapan Başkan Topbaş, yeni altyapı yatırımlarına ve bu konuda destek veren yatırımların yanı sıra yeni hizmet anlayışına ihtiyaç olduğunu kaydetti.

Gecede olimpiyatta madalya alan Üsküdar Belediye Spor atleti Aslı Çakır Alptekin, Servet Tazegül, Bahri Tanrıkulu ve uluslar arası oyunlarda madalya kazanan Emel Dereli, Eşref Apak, Fatma Sarıdoğan gibi isimlerin yanı sıra Üsküdar Spor Kulübü, Beşiktaş Basketbol Takımı, Galatasaray Tekerlek sandalyeli Basketbol takımı'na ödül verildi.


İBB


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

İstanbul

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir