BİR saatlik yol, BEŞ dakikaya indi

Başbakan Erdoğan, İBB tarafından yapılan tünel, küprü ve yollar için düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu.

BİR saatlik yol, BEŞ dakikaya indi
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Başbakan Erdoğan, bugün Sarıyer-Çayırbaşı Tüneli ile birlikte İstanbul'un çeşitli yerlerinde 20 kavşak ve yolu da resmen hizmete açtıklarını ifade ederek, ''Bu yol ve kavşaklar, Bahçelievler, Bakırköy, İkitelli, Bayrampaşa, Beşiktaş, Çatalca, Çekmeköy, Esenler, Bahçeşehir, Kadıköy, Kağıthane, Silivri, Sultangazi, Ümraniye, Üsküdar ve Zeytinburnu'nda inşa edildi. Böylece İstanbul'da son 8 yılda yaptığımız kavşak ve yolların sayısı 259'a ulaşmış oldu''şeklinde konuştu.

''İstanbul'da son 8 yılda yapılan kavşak ve yolların sayısı 259''
Cumhuriyet tarihi boyunca İstanbul'da yapılan kavşak ve yol yatırımlarının toplamından daha fazlasını sadece son 8 yılda yaptıklarını belirten Erdoğan, şöyle devam etti:

''Birileri bundan rahatsız oluyor. 'Niye Cumhuriyet tarihi diyorsun?' Ya bir gerçeği anlatıyorum. Anla diye. Anlamıyorsun. Sana sene dediğim zaman rakam bilmiyorsun. Bir gerçeği ortaya koyuyorum. Yarın bu 8 yıl da zaten tarihe kaydedilecek. Bunu bilmemiz lazım. Yaklaşık 240 milyon liraya mal olan tünel ve bağlantı yollarıyla, 131 milyon liraya mal olan 20 kavşak ve yolun KDV'siyle beraber söylüyorum, toplam maliyeti 432 milyon lira. Bunu yapan kim? İstanbul Büyükşehir Belediyesi.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

İstanbul

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir