STK İftar Programında Buluştu

AK Parti Üsküdar İlçe Teskilatı Üsküdar'da faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşlarını Üsküdar Belediyesi Sosyal Tesisleri bahçesinde düzenlediği ifar yemeği programı ile bir araya getirdi.

STK İftar Programında Buluştu
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

AK Parti Üsküdar İlçe Teşkilatı Üsküdar'da faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşlarını Üsküdar Belediyesi Sosyal Tesisleri bahçesinde düzenlediği ifar yemeği programı ile bir araya getirdi.

AK Parti Üsküdar İlçe Teşkilatı tarafından Ramazan ayı dolayısıyla Üsküdar'da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarını 3 Ağustos 2012 Cuma akşamı Üsküdar Belediyesi Sosyal Tesisleri bahçesinde düzenlediği iftar yemeği programıyla bir araya getirdi.

Halkla İlişkiler Birimi'nin organize ettiği iftar yemeği programına AK Parti İstanbul Milletvekili Gürsoy Erol, ilçe başkanı Sinan Aktaş, belediye başkanı Mustafa Kara, belediye başkan yardımcısı Hasan Ekmen, halkla ilişkiler birim başkanı Esat Kalay, ilçe yönetim kurulu üyeleri, vakıflar, dernekler, federasyonlar, spor kulüpleri, site yöneticileri, muhtarlar, okul aile birliği yöneticileri, çeşitli sivil toplum kuruluşu başkan ve yöneticileri, basın mensuplarıyle birlikte yaklaşık 750 kişi katıldı.

Akşam ezanının okunmasının ardından açılan oruçlar ve yemek organizasyonuyla birlikte açılış ve selamlama konuşmasını halkla ilişkiler birim başkanı Esat Kalay yaptı.

İlçe başkanı Sinan Aktaş yaptığı konuşmada, ''Biz çok fazla iftar vermiyoruz, daha ziyade iftar organizasyonlarına katılıyoruz. Düzenlediğimiz üç dört iftardan bir tanesi de sivil toplum örgütleri programınıdır. Bunu da hasleten önemsiyoruz. Çünkü bu ülkede geçmiş dönemlerden bugüne kadar, bireylerin hak ve özgürlüklerinin herşeyin üstünde olması gerektiğini söyledik ve söylemeye devam ediyoruz. Geldiğimiz bu günde düne nazaran çok daha iyi durumdayız. Her türlü özğürlükle ilgili geldiğimiz noktada iyi bir durumdayız. İnşallah yeterli görmüyoruz, daha iyi bir noktaya ulaşmak adına gayretlere çalışmalara durmadan yorulmadan devam edeceğiz. Sizlerin bu konudaki bizlere göstermiş olduğu, sayın başbakanımız başta olmak üzere bu düşünceye mensup partimize ve onun bireylerine şimdiye kadar göstermiş olduğunuz yakınlıktan, destekden, ilgiden, alakada ve yol göstermeden dolayı teşekkür ederiz'' dedi.

Belediye başkanı Mustafa Kara ise ''1352'lerden itibaren islamla şereflenmiş bir Üsküdarımızda, daha İstanbul feth edilmeden önce islamla şereflenmiş bu topraklarda 101 yıl boyunca Üsküdarlılar bir ulu rüyayı görmüşler. Rüyalarını İstanbul'un fethiyle süslemişler, ardından da 101 yıl sonra da fethi gören şehir olmuş. Hepimiz gayet iyi biliyoruz ki insanlarımız mimariden yapılardan, yapılarda insanlarımızdan etkileniyor. İşte bu vakıf geleneği kardeşlik birlik beraberlik yüzyıllardır devam etmiş diyen Kara, dernekçiliğin önemine ve zorluğuna değindi. Yapılan bu hizmetin gerçekten takdre şayan bir iş olduğunu gayretlerinden ve çalışmalarından ötürü programa katılan sivil toplum örgütü temsilcilerine teşekkür etti.

İstanbul Bölge Milletvekili Gürsoy Erol ise ''Bizler yapmış olduğumuz bazı çalışmalarda sizlerden büyük destek alıyoruz. Şunu samimi olarak ifade edeyim ki, sizler son derece önemli yerde ve önemli görevdesiniz. Çünkü demokrasimizin gelişmesi adına sivil toplum kuruluşlarının ehemmiyeti oldukça fazla...'' dedi. Dernekçiliğin önemi ve TBMM'de yapılan çalışmalarda derneklerden alınan destek ve bilgi paylaşımının önemini anlattı.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

AK Parti Üsküdar İlçe Teşkilatı Üsküdar'da faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşlarını Üsküdar Belediyesi Sosyal Tesisleri bahçesinde düzenlediği ifar yemeği programı ile bir araya getirdi.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir