Demokrat Parti İlçe'de gazeteciye dayak

Demokrat parti Üsküdar İlçe Teşkilatı'nın verdiği iftar yemeğini takip eden Gazeteci saldırıya uğradı.

Demokrat Parti İlçe'de gazeteciye dayak
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Demokrat parti Üsküdar İlçe Teşkilatı'nın verdiği iftar yemeğini takip eden Gazeteci Melek Çalıkoğlu, saldırıya uğradı.

Kadına şiddetin son adresi, Demokrat parti Üsküdar ilçe teşkilatı oldu. Üsküdar İlçe Başkanı Nuri Uskan, ilçe yönetim kurulu üyeleri Ali Varal ve Fikret Baş, haber yapmak için gelen gazeteci Melek Çalıkoğlu'nu iftar yemeğinde bulunan kadın kollarının gözleri önünde döverek, fotoğraf makinesi ile cep telefonu kırdılar.

Ağzı burnu kan içinde kalan Çalıkoğlu'nu yardım için yanına gittiği Demokrat Parti Kadın Kolları'ndan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı, Gülderen Işık, ''Benim ismim geçmesin'' diyerek hızla oradan ayrıldı.

Kafası duvara vurularak ağzı burnu kanlar içinde kalan Melek Çalıkoğlu polisi aradı.

Kısa süre sonra abluka altına alınan ilçe binasına giriş çıkışlar yasaklandı. Görevli memurlar Çalıkoğlu'na kimler tarafından saldırıya uğradığını sordu. Çalıkoğlu 3 kişiyi gösterdi. Gözaltına alınan saldırganlar karakola getirilirken, olayı duyan Sonsayfa Yayın Grubu Sahibi Baki Özışık, ve çok sayıda gazeteci karakola geldi.

Parti yetkilileri alarma geçti
Melek Çalıkoğlu'nun uğradığı saldırının duyulmasından sonra, Demakrot Parti'de hareketli saatler yaşandı. İftar yemeğini yarıda kesen Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Ve Genel Sekreteri A Baki Mert, olayla ilgili soruşturma başlattıklarını, bu saldırıyı gerçekleştiren kişilerin partiyle ilişkilerini keseceklerini söyledi.

Karakolda ifade veren Melek Çalıkoğlu'nu telefonla arayan, il başkanı Hayrettin Öztürk, ''Partimizin yaptığı hizmetlerin yazılması gerekirken, böyle bir hadise nedeniyle gündeme gelmesi bizi derinden üzmüştür, sizi yapılan saldırıyı kabul etmemiz mümkün değil, Gereği hemen yapılacaktır'' dedi.

Peki bu saldırı neden yapıldı?
Demokrat parti Üsküdar İlçe Teşkilatını kendilerine aşk- meşk yeri olarak kullanan, İlçe seçim İşlerinden sorumlu Başkanı Mehmet Yıldız ile İlçe Teşkilat Başkanı A. K'nın ahlaksızlıklarını sosyal paylaşım sitelerine taşımaları, İstanbul İl Kadın Kollarında sadece partilerinin yeniden toparlanması için çalışan onurlu, şahsiyetli, iffetli kadınlar hakkında sosyal paylaşım sitelerinde hakaretler yağdırarak, Demokrat partinin İstanbul İl teşkilatının dağılması için çalışan bu kişilerin bu sayfalarda yazdıklarını kamuoyuna www.sonsayfa.com ve www.turkiyehavadis.com duyurdu.

Zonguldak'tan apar topar İstanbul'a kaçan Mehmet Yıldız'ın partide bulunan zengin kadınları ayartmaya çalıştığının belgelenmesinden sonra, aynı ilçede görevli Teşkilat Başkanı A. K'tarafından terk edilmesi üzerine gelir kaynakları kesilen, A. K'nın komutası altında çalışan Üsküdar İlçe Başkanı Nuri Uskan, Ali Varal ve Fikret Baş bunun sorumlusu olarak gördükleri  Melek Çalıkoğlu'na karşı daha önceki iftar yemeklerinden birkaç kez sözlü tacizde bulunmuşlardır.

Demokrat partinin İstanbul Başkanı Hayrettin Öztürk'e bu durum defalarca söylenmesine rağmen, İlçe teşkilatını aşk yuvaları gibi kullananlar ile buna aldığı üç beş lira karşılığında sessiz kalan Üsküdar İlçe Başkanı Nuri Uskan, Ali Varal ve Fikret Baş dün akşam sözlü tacizlerini ilçede bulunan kadın kollarının gözü önünde şiddete döndürmüşlerdir.

Demokrat parti tarihinde ilk defa yaşanan bu ahlaksızlara, kendi davet ettikleri gazeteciye, iftar yemeğinde gözü dönmüş şehir eşkiyalarına karşı duyarsız kalan, Kadın Kollarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Gülderen Işık ile İl Kadın Kollarını şiddetle kınıyoruz.


Sonsayfa.com


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir