CHP Üsküdarda sınırları zorlayacak

CHP Üsküdar ilçe örgütü, düzenlediği yerel seçime hazırlık toplantısında moral topladı.

CHP Üsküdarda sınırları zorlayacak
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Üsküdar ilçe örgütü, düzenlediği ‘yerel seçime hazırlık’ toplantısında moral topladı. Başkan Doğan Tekel’in sert açıklamalarından Mehmet Çakır da nasibini aldı.
 
Üsküdar CHP, sert muhalefetini devam ettiriyor. Göreve gelen İlçe Başkanı Doğan Tekel’le yeni bir yapıya bürünen Üsküdar teşkilatı, yerel seçim çalışmalarını başlattı. Geçtiğimiz haftalarda düzenlediği barış şöleniyle büyük ilgi toplayan ilçe yönetiminde şu anda gündemi yerel seçimler oluşturuyor.
 
CHP Üsküdar moral depoladı. İlçe binasında düzenlenen yerel seçimlere hazırlık toplantısında hem moral depolandı hem de seçim stratejisi üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu. Yönetim kurulu ve üyelerinin katıldığı toplantıya olan ilgi, dikkatlerden kaçmazken açılış konuşmasını İlçe Başkanı Doğan Tekel yaptı.
 
Başkan Doğan, parti çalışmalarının yanısıra yapılacak yerel seçimler üzerinde durdu. Üsküdar CHP olarak seçimi almalarının imkansız olmadığını söyleyen Doğan Tekel, bunun formülünü de söyledi: çalışmak. Üsküdar’ın, bilinenin aksine tutucu bir yer olmadığını söyleyen Başkan Tekel, “geçen seçimde bile bunca olumsuzluklara rağmen 83 bin oy aldık. O günden bugüne çok şeyler değişti. Sokağa bile çıkmaktan korkan partililerimiz bugün miting yapıyor. Hatta Üsküdar ilçemiz öyle güzel işler yapıyor ki büyük laflar edip, ama hiçbir olumlu icraatta bulunmayan ilçelere fark atıyor” diyerek CHP’nin bazı ilçe teşkilatlarını eleştirdi.Mehmet Çakır, sokak kabadayısına benziyor. Üsküdar Belediyesi’nin beğenilmeyen çalışma ve hizmetlerini de eleştiren Başkan Doğan Tekel, bu durumu avantaja dönüştürmeleri gerektiğini söyledi. Üsküdar Belediye Başkanı Mehmet Çakır’ı başkandan çok sokak kabadayısına benzettiğini söyleyen Tekel, “Böyle, halktan kopuk bir hizmet anlayışı olmaz. Üsküdar daha önce de belediye başkanları gördü. Ancak mevcut Belediye Başkanı Çakır, gelmiş geçmiş başkanları arattı” dedi. Yerel seçimler noktasında tüm partililerden özverili çalışmalarını isteyen Başkan Tekel, “Seçimleri kazanmanın tek formülü çalışmaktır. Geçmiş dönemlerde yapılan meclis üyeleri seçim hatasına bu sefer düşmeyeceğiz. Herkesi kucaklayan bir  Üsküdar’ı alır. Bu hayal değil” dedi.
 
Haber: Gürhan Demirtaş

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir