Demokrat Parti'de iftar bilmecesi

Demokrat Parti İstanbul Üsküdar'da düzenlenen iftar yemeğinde yaşanan durum, Demokrat Parti'nin düştüğü durumu gözler önüne serdi.

Demokrat Parti'de iftar bilmecesi
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Demokrat Parti İstanbul Üsküdar'da düzenlenen iftar yemeğinde yaşanan durum, Demokrat Parti'nin düştüğü durumu gözler önüne serdi.

Demokrat Parti eski Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek'ten sonra partinin başına gelen Gültekin Uysal, çalışmalarını aralıksız devam ettirirken, bir yanda da partiye yeni isimlerin katılımı ile güç kazanmaya devam ediyor.

Ancak, Uysal'ın dışında yaşanan gelişmeler sıkandal ötesi.

Uysal'ın seçilmesiyle birlikte İstanbul İl Başkan Yardımcısı ve Gençlik Kolları Başkanlığı'nı kısa bir süre yaptıktan sonra istifa eden Hasan Selimoğlu, Üsküdar İlçe Teşkilatı'nda iftar yemeği düzenledi.

350 TL karşılığında Üsküdar ilçesinde yapılan yemek boş masalara servis edildi. Çünkü organize edilen iftar yemeğine ilçe yönetimi, 2 çocuk ve bir gazeteci dahil toplam 13 kişi katıldı.

Yemekte partinin geleceği konuşulması gerekirken, davetli olarak katılan www.turkiyehavadis.com sitesinin yazarı Melek Çalıkoğlu'na uyarılar yapılması üzerine Çalıkoğlu iftar yemeğini terk ederek oradan ayrıldı.

Demokrat Parti İstanbul Üsküdar'da düzenlenen iftar yemeğinde yaşanan durum, Demokrat Parti'nin düştüğü durumu gözler önüne serdi.

Sonsayfa soruyor
- Bir süre önce İl Yönetiminden istifa eden partide hiçbir aktif görevi olmayan Hasan Selimoğlu, il yönetiminden izin adı mı?..

- Üsküdar İlçe Teşkilatı düzenlenen bu iftar yemeğiyle ilgili İl Başkanı Hayrettin Öztürk'ü bilgilendirdi mi?..

- İftara davet edilenler neden partide aktif görev üstlenenler değilde, İstanbul İl Yönetimine muhalif olan ve istifa edenler davet edildi?..

- İl Yönetimi hakkında Hasan Selimoğlu'nun ileri geri konuşması ve Selimoğlu'na destek veren Nimet Bulut'un tavrına ilçe başkanı Nuri Uskan neden sessiz kaldı?..

- İftar yemeğinde yaşanan bir diğer rezalet ise, kim ve ne olduğu bilinmeyen ismi parti içinde kirli ilişkiler ile anılan Mehmet Yıldız'ın, www.turkiyehavadis.com sitesinin yazarı Melek Çalıkoğlu'nun iftarı kamuoyuna duyurmak için geldiği halde bağırarak talimatlar vermesi oldu.

İFTAR YEMEĞİNİN AMACI NEYDİ?..
- Bu mübarek ramazan ayında verilen iftar yemeği bir parti merkezinde veriliyorsa, oraya çağırılması gereken partililer yerine neden sadece muhalefet kanadı davet edildi?..

- ANAP'tan geldikleri için, dışlandıklarını söyleyen Hasan Selimoğlu ve arkadaşlarına İstanbul İl Yönetimi Divanında aktif görev veren Öztürk'e, muhalefet yapan bu grup için partililer, ''Besle kargayı oysun gözünü'' diyor...

- Demokrat Partinin seçim otobüsünde bir bayan partili ile uygunsuz görülen, diğer taraftan, Zonguldak, Üsküdar, Şile vs. gibi yerlerde kendisini partinin üst yönetiminde gibi göstererek partideki görevli zengin kadın avına çıkan Mehmet Yıldız'ın, Üsküdar İlçesi'nde yönetimde görevli bir bayanla yaşadığı ahlaksız ilişkiler ortadayken, yazar ve gazetecilere ahlak dersi vermesi, ''ele verirler talkını, kendileri yutar salkımı'' sözünü hatırlatıyor...


Sonsayfa.com


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir