Başkan Mustafa Kara ve Ekibi Trabzon'da

Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Belediye Başkan Yardımcıları Av. Hilmi Türkmen ve Hasan Ekmen Trabzon Şalpazarı'nı ziyaret etti.

Başkan Mustafa Kara ve Ekibi Trabzon'da
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Belediye Başkan Yardımcıları Av. Hilmi Türkmen ve Hasan Ekmen Trabzon Şalpazarı'nı ziyaret etti.

AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanlık bürosu açılışı yapıldı
Yenileme çalışmaları sonrası açılışı yapılan AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanlığı bürosunun Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Şalpazarı Belediye Başkanı Fehmi Cengiz, Geyikli Belde Belediye Başkanı Muzaffer Türkmen, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcıları Av. Hilmi Türkmen ve Hasan Ekmen, Şalfed Başkanı Köksal Durmuş ve Federasyona bağlı bazı Dernek Başkanları, eski Federasyon Başkanlarından Harun Özdemir ve Muzaffer Bayraktar, AK Parti gençlik kolları başkanı ile kadın kolları Başkanı Emine Öztürk ve çok sayıda partili katıldı.

AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Metin Günay açılışa katılan Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Karaya bir çentik hediye ederken Başkan Mustafa Kara da İlçe Başkanı Metin Günay'a üzerinde Üsküdar Kızkulesi resmi bulunan bir pano ile yine Üsküdar bölgesinde aralarında Ağasarlıların da yer aldığı iz bırakanlar adlı bir Albüm hediye etti.

Sinlice Köyü Göllüalan Şenliği'nin bu yıl 10.'su yapıldı
Sinlice Köyü Muhtarlığı ve derneği tarafından bu yıl 10.'su düzenlenen Sinlice Köyü Göllü alan Şenliği yöresel sanatçılarında katılımıyla yayla yolcuları ve sinlicelililerin katılımıyla gerçekleştirildi. Havanın güzel olması ile akşam geç saatlere kadar devam eden şenlikte çok sayıda vatandaşla birlikte Beşikdüzü Kaymakamı ve Şalpazarı Kaymakam vekili Alaattin Aktaş, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Şalpazarı Belediye Başkanı Fehmi Cengiz, Geyikli Belde Belediye Başkanı Muzaffer Türkmen, Üsküdar Belediyesi Başkan yardımcıları Av. Hilmi Türkmen ve Hasan Ekmen, Şalpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Özdemir, Şalpazarı İlçe Emniyet Amiri Murat Ersan, Şalpazarı MHP İlçe Başkanı Hasan Karabayır, AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Metin Günay, Şalpazarı Dernekler Federasyonu Başkanı Köksal Durmuş, ve Federasyona bağlı birçok Dernek Başkanları, eski Şalfed Başkanları Muzaffer Bayraktar ve Harun Özdemir, köy muhtarları ile vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Belediye Başkan Yardımcıları Av. Hilmi Türkmen ve Hasan Ekmen Trabzon Şalpazarı'nı ziyaret etti.

Kasımağzı Köyü Camii açılışı yapıldı
1954 yılından inşaatına başlanan Kasımağzı Köyü camii'nin inşaatında kesme taşlar kullanıldı ve camii 1961 yılında ibadete açıldı. Açılış konuşmasını ilçe müftüsü Ömer Tütüncü yaparken Şalpazarı Belediye Başkanı Fehmi Cengiz, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Beşikdüzü İlçe Kaymakamı Alaattin Aktaş da birer selamlama konuşması yaptılar. Yapılan konuşmaların ardından Cami çevre düzenlemsinde komisyon da yer alan kişilere teşekkür belgesi verildi.

Açılışa Beşikdüzü Kaymakamı ve Şalpazarı Kaymakam vekili Alaattin Aktaş, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Şalpazarı Belediye Başkanı Fehmi Cengiz, Geyikli Belde Belediye Başkanı Muzaffer Türkmen, Prof Dr. Fahri Uçar, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Av. Hilmi Türkmen ve Hasan Ekmen, Şalpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Özdemir, V. Kebir Müftüsü Ahmet Tokdemir, Şalpazarı Esnaf sanatkarları odası Başkanı ve Trabzon  AK Parti İl genel meclis üyesi Murat Yılmaz, Şalpazarı Emniyet Amiri Murat Ersan, Şalpazarı İHL Müdür Hayrullah Akçay, Şalpazarı Mal Müdürü Ahmet Kandil, Şalpazarı Dernekler Federasyonu Başkanı Köksal Durmuş, ve Federasyona bağlı birçok Dernek Başkanları, İşadamı Üçel Kuyumculuk Muammer Çolak, Tokullar Mobilya Necati Tokul, Kurukız Ticaret Refik Kurukız, Üsküdar Kirazlıtepe Muhtarı Nazmi Yamaç, Görele Müftüsü Enver Türkmen, Eski Şalfed Başkanları Muzaffer Bayraktar ve Harun Özdemir, Sisder dernek Başkanı ve araştırmacı yazar Abdullah Gülay, Ak Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Metin Yılmaz, Şalpazarı ÇPL Müdürü Kemal Türkmen, Şalpazarı Atatürk İlköğretim okulu Müdürü Muhammet Karabayır, Şalpazarı Öğretmen evi Müdürü Sedat Özdemir ile Kasımağzı köylü vatandaşlar katıldı.

Çamlıca Köyü cami minaresi açılışı yapıldı
Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Beşikdüzü Kaymakamı ve Şalpazarı Kaymakam vekili Alaattin Aktaş, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Av. Hilmi Türkmen açılışta konuşma yaptı.

Cami minaresinin anahtarını 5 bin TL ile Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Av. Hilmi Türkmen aldı ve açılış kurdelesini dualar eşliğinde topluca kesilmesi ile açılış sona erdi. Açılışa Şalpazarı Kaymakam Vekili Alaattin Aktaş, Şalpazarı Belediye Başkanı Fehmi Cengiz, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Geyikli Belediye Başkanı Muzaffer Türkmen, Samsun İl Müftüsü Prof.Dr.Hayrettin Öztürk, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcıları Av. Hilmi Türkmen ve Hasan Ekmen, eski Geyikli Belde Belediye Başkanı A.Yüksel Gülay, Şalpazarı İlçe Emniyet Amiri Murat Ersen, AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Metin Günay, Doğancı Köyü Muhtarı Mustafa Alıcı, Üçel Kuyumculuk Muammer Çolak ve Beşikdüzü Tokullar Mobilya Necati Tokul katıldı.


Üsküdar 34 - Şalpazarı Haber


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Türkiye

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir