Mustafa Kara Üsküdar'a yakışır

İstanbul Gündeminden İzzet İkbal'in Üsküdar ile ilgili yazısı...

Mustafa Kara Üsküdar'a yakışır
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Ak Parti’nin en sıkıntılı belediyelerinden görülen Üsküdar Belediyesi birçok kesimin ortak kanaati ile halkla bütünleşmeyen tek belediye desek yeridir. Belediye Başkanı Mehmet Çakır’ın vatandaştan kopukluğu bu belediyeyi kamuoyunda olumsuz olarak tanınmasına vesile olmuştur.
 
Şimdi duyumlarımıza göre başarılı ve sempatik iş adamı Mustafa Kara’nın Üsküdar belediye başkanlığına talip olduğunu duyduk. Eğer duyumlarımız doğru ise gerçekten Ak Parti isabetli bir karar vermiş deriz. Çünkü Mustafa Kara Üsküdar için biçilmez bir kaftandır. Gerek iş konusundaki başarısı gerekse mütevazi kişiliği ile gönüllere taht kurar ve bu işi en güzel şekilde götürür. Her şeyden evvel belediyenin kapıları halka açılır ve belediyede esen soğuk rüzgârların yerini ılık ve tatlı bir esinti alır. Daha öncede belirttiğimiz gibi hiç kurum kuruluşa veya şahsa karşı ne bir ön yargımız ne de bir şahsi husumetimiz vardır. Aslına bakarsanız doğru birdir. Kamuoyuna oluşan bir kanaati söylemek bizim görevimizdir.
 
Ak Parti’ye oy veren veya vermeyen herkes ve dahası Ak Parti yönetimi şimdiki Belediye Başkanı Mehmet Çakır’ın tutundan oldukça rahatsızdır. Hatta başkanın bu olumsuz tutumunu İstanbul’da siyasilerin hepsi dillendirmektedirler. Kamuoyunda günlerdir konuşulan sözlerin başında mevcut başkanların içinde birçok başkanın değişeceğidir. Zira çok yakında bunu hep beraber göreceğiz. Bunların en başında da Sultanbeyli ve Üsküdar gelmekte idi. Elbette Ak Parti teşkilatları da boş oturmuyor. Hangi ilçede hangi adayla seçimi kazanacaklarını daha iyi bilip tercihlerini de ona göre yapacaklardır. Burada yine ufak tefek yanılma hataları ve yanlış tercihlerde olacaktır. Biz şimdiden eğer duyumlarımız doğru ise Mustafa Kara’ya başarılar diliyoruz.
 
Çünkü Ak Parti Üsküdar’da Mustafa Kara ile seçime girerse büyük bir çoğunlukla seçimleri kazanır kanaatindeyiz. Çünkü Mustafa Kara’nın hem şahsi vizyonu hem de Ak Parti’nin vizyonu ile birleşince ortaya akıl almaz bir başarı tablosu çıkar.
 
İzzet İkbal - İstanbul Gündemi

Puan Ver 4Puan Ver 4Puan Ver 4Puan Ver 4Puan Ver 4

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir