Tecavüz Evliliği Cinayetle Bitti

Kız kardeşlerine tecavüz edip ortada bırakan amca oğlunu öldürüp, cesedini inşaata attılar!..

Tecavüz Evliliği Cinayetle Bitti
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

İstanbul, Güngören'de, kız kardeşlerine tecavüz ettiğini öne sürdükleri amcalarının oğlunu öldürdükleri iddiasıyla iki kardeş gözaltına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Akıncılar Mahallesi Salcı Sokak'taki bir inşaat alanında Ramazan B'nin tabancayla öldürülmüş halde bulunmasının ardından çalışma başlattı. Ramazan B'nin amcasının çocukları Fedli B. ve kardeşi Aydın B, olayda kullanıldığı tahmin edilen tabancayla birlikte Üsküdar'da yakalandı.

İddiaya göre evli olan Ramazan Baran, Diyarbakır’da amcasının kızına tecavüz etti ve ikinci evliliğini yaptı. İki eşiyle İstanbul Güngören’e yerleşen Ramazan Baran, 6 ay sonra "Kızınıza ben tecavüz etmedim, kızlığını başkası bozdu" diyerek kadını amcasının evine gönderdi. Kız kardeşlerinin gönderilmesi üzerine Aydın Baran ile Fedli Baran, 26 Kasım günü Salcı Sokak’ta Ramazan Baran’ın yolunu kesti. Fedli Baran, kız kardeşi ile bir daha bir araya gelmeyeceğini söyleyen Ramazan Baran’a tabanca ile ateş etti. Kaçan iki kardeş Üsküdar’da yakınlarının evinde yakalanıp tutuklandı. 

Şüpheliler, polisteki ifadelerinde, kız kardeşlerinin bir yıl önce Ramazan B'nin tecavüzüne uğradığını belirterek, bunun ardından kız kardeşlerinin, evli olan Ramazan B'ye nikahsız olarak verildiğini, kız kardeşlerini baba evine geri göndermesi üzerine Ramazan B'yi öldürdüklerini itiraf ettikleri bildirildi.

Emniyette işlemleri tamamlanan iki kardeş adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Habervitrini


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Türkiye

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir