CHP Üsküdar panel düzenledi

CHP Üsküdar İlçe Başkanlığı 28 Nisan 2012 Cumartesi günü Bağlarbaşı Kültür Merkezi'nde ''Türkiye'de Eğitim Politikaları'' 4+4+4=? konulu bir panel düzenledi.

CHP Üsküdar panel düzenledi
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

CHP Üsküdar İlçe Başkanlığı 28 Nisan 2012 Cumartesi günü Bağlarbaşı Kültür Merkezi'nde ''Türkiye'de Eğitim Politikaları'' 4+4+4=? konulu bir panel düzenledi. Panelin Oturum Başkanlığını CHP İstanbul Milletvekili Av. Mahmut Tanal yaparken, konuşmacı olarak; Eğitim-Sen Genel Başkanı Ünsan Yıldız, CHP Sakarya Milletvekili Engin Koç ve İbrahim Ethem Sezgin katıldı.

Panele CHP Üsküdar İlçe Başkanı Mustafa Çetinkaya, İstanbul Milletvekilleri Av. Mahmut Tanal ve İhsan Özkes, Sakarya Milletvekili Engin Koç ve çok sayıda partili katıldı.

Programın sunumunu CHP Üsküdar İlçe Eğitim Sekreteri Aysel Can Ekşi yaptı. Programa saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlandı. Ardından ise hazırlanan sinevizyon gösterimi yapıldı. Sinevizyon gösteriminin ardından açılış konuşmasını yapmak üzere İlçe Başkanı Mustafa Çetinkaya kürsüye geldi.

Mustafa Çetinkaya, ''Panele katılanları selamlayarak konuşmasına başlayan Çetinkaya, neden böyle bi panel düzenlediklerini belirtirken 4+4+4=? işareti sanki az geliyor AKP iktidarının yaptığı her icraatında mutlaka soru işareti var. Yapılanlar baltığınızda sıradan şeyler değil, cumhuriyeti nereden nereye getirmişiz, ne haldeyken nerelere getirmişiz. Bugün bakıyorsunuz cumhuriyeti kuranlara ve onun kurumlarına açılmış bir savaş var bunu görmemezlikten gelemeyiz.'' dedi.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

CHP Üsküdar İlçe Başkanlığı 28 Nisan 2012 Cumartesi günü Bağlarbaşı Kültür Merkezi'nde ''Türkiye'de Eğitim Politikaları'' 4+4+4=? konulu bir panel düzenledi.

İlçe Başkanı Mustafa Çetinkaya'nın konuşmasının ardından panele geçildi.


Üsküdar 34


Puan Ver 4Puan Ver 4Puan Ver 4Puan Ver 4Puan Ver 4

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir