HAS Parti Lideri Üsküdar'da konuştu

HAS Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Üsküdar İlçe Teşkilatı'nın Tanışma ve Dostluk yemeğine katıldı.

HAS Parti Lideri Üsküdar'da konuştu
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Çengelköy Salon Sophia'da gerçekleştirilen programa, Genel Başkan Numan Kurtulmuş, İstanbul İl Başkanı Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu, sivil toplum örgütü temsilcileri, muhtarlar, teşkilat mensupları ve Üsküdar halkı katıldı. Programda, HAS Parti'ye katılan yeni üyelerin rozetlerini Genel Başkan Numan Kurtulmuş taktı.

KURTULMUŞ: YENİ ANAYASA, YENİ TÜRKİYE İNŞAASININ İLK ADIMIDIR
Halkın Sesi Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, yaptığı konuşmada, ''Yeni Anayasa'nın yeni Türkiye inşaasının ilk adımı'' olduğunu belirterek, ''HAS Parti'nin başından beri söylediği, Anayasa meclisi marifetiyle yeni bir anayasa yapılmak zorundadır. Yeni Anayasa'nın ve Yeni Türkiye'nin inşaası için önce Türkiye'nin geçmişi temizlenmelidir. Türkiye, '27 Mayıs, 12 Eylül, 28 Şubat ve 27 Nisan'da ne olmuştu?' diyerek iki de bir geriye dönüp bakamaz. Türkiye'nin geçmişindeki bu kirli ve karanlık noktaları aydınlatması gerekir. Bu günlerde 28 Şubat tartışılıyor. İnşallah 28 Şubat'ın sonuna kadar gidilir ve bunu yapanların yanına kar kalmaz. 'Yeni Türkiye' diyorsanız, eski Türkiye'yi tasfiye edeceksiniz, eski Türkiye'nin pisliklerini temizleyeceksiniz'' dedi. Geçmişteki karanlık noktalar aydınlatılmadan Türkiye'ye demokrasi getirilemeyeceğini ifade eden Kurtulmuş, ''Kimsenin darbe yapmayı değil, andıç yazmayı bile aklının ucundan bile geçiremeyeceği yeni demokrat Türkiye'nin inşaa edilmesi gerektiğini'' söyledi.

MEHMET BEKAROĞLU: ÇOCUK SANIK SAYISI 199 BİN 461!
İstanbul İl Başkanı Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu, konuşmasında, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na vurgu yaparak, ''Herkes 'ulusal egemenlik' nutukları atarken biz çocuklardan söz edelim'' dedi. Bekaroğlu, bu ülkede eğitim alamayan, sokaklarda yaşamak zorunda kalan, cezaevlerinde büyüyen, engelli olduğu için dışlanan on binlerce çocuk olduğunu kaydetti. OECD raporlarına göre Türkiye'nin, gelir adaletsizliğinde ilk üçe girdiğini ifade eden Bekaroğlu, 9 milyon 300 bin çocuğun yoksulluk sınırında yaşadığını, milyonlarca çocuğun, şehrin varoşlarında yaşadığı için en temel hizmetlerden yararlanamadığnı, 960 bin çocuk işçi bulunduğunu, 87 bin çocuğun tarımda ucuz iç gücü olarak kullanıldığını belirtti. İstanbul'da 30 bin sokakta çalışan çocuk olduğunu belirten Bekaroğlu, bunlardan 8 bininin sokakta yaşadığı söyledi. Bekaroğu, ''Türkiye'de 444 çocuk, anneleri mahkum olduğu için, cezaevi parmaklıkları ardında sağlıksız koşullarda büyümek zorunda bırakılıyor. Çocuk sanık sayısının ise 199 bin 461 yükselmiştir. Böyle bir ülkede çocuk bayramı kutluyoruz. Böyle bir ülkede ulusal egemenlikten söz edilemez'' dedi.

Üsküdar İlçe Başkanı Ali Kasap ise konuşmasında, Üsküdar teşkilatıın yapmış olduğu çalışmaları anlattı. Program sonunda, HAS Parti'ye katılan yeni üyelerin rozetlerini Genel Başkan Numan Kurtulmuş taktı.


Üsküdar 34


Puan Ver 4Puan Ver 4Puan Ver 4Puan Ver 4Puan Ver 4

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir