CHP'li Özkeş'ten başkanı kızdaracak önerge

CHP İstanbul Milletvekili, Emekli Üsküdar Müftüsü İhsan Özkes, TBMM Başkanlığı'na, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından yazılı olarak cevaplandırılması isteğiyle bir yazılı soru önergesi verdi.

CHP'li Özkeş'ten başkanı kızdaracak önerge
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar'da camii altındaki marketin kirası sembolik mi?

CHP Parti Meclisi Üyesi, İstanbul Milletvekili, Emekli Üsküdar Müftüsü İhsan Özkes, TBMM Başkanlığı'na, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından yazılı olarak cevaplandırılması isteğiyle bir yazılı soru önergesi verdi.

İhsan Özkes, önergesinde Başbakan'a şu soruları yöneltti:

1- Üsküdar Güzeltepe Birlik Camisi inşaatı kaç yıldan beri devam etmektedir?

2- Cami ile ilgili halen kaç dernek vardır?

3- Caminin eski derneği kapatılmış mıdır? Kapatılmışsa nedenleri nelerdir?

4- Eski derneğin halen devam eden veya sonuçlanan adli davası var mıdır? Hangi konularda adli davalar açılmıştır?

5- Caminin inşaatında çalışanlarla eski dernek yöneticileri arasında açılan yolsuzluk davaları var mıdır? Varsa hangi aşamadadır?

6- Söz konusu caminin altında bir AKP milletvekilinin sahibi olduğu marketler zincirinin şubesi var mıdır? Varsa verdiği kira sembolik midir? Rayiç bedeli midir?

7- Caminin yeni (2.) dernek başkanı Mustafa Fettahoğlu'nun Üsküdar Kaymakamı ve Üsküdar Belediye Başkanının isteğiyle tutuklandığı iddiası doğru mudur?

8- Üsküdar Belediye Başkanının da marketler zinciri var mıdır? Sayın Başkanın bu camiyle ilgisinin cami altındaki dükkanlarla ilgili olduğu söylentileri doğru mudur?

9- Üsküdar Kaymakamlığının bu cami avlusuna ?Bu cami inşaatında hiçbir dernek ve kişinin yetki ve sorumluluğu yoktur' ilanı astırdığı doğru mudur? Doğru ise bu ilan hangi yetki ile asılmıştır?

10- 2002'den bu güne kadar bu camiden kaç din görevlisi tayin olmuştur? Tayin olma nedenleri nelerdir? Yeni tayin olacağı söylenen din görevlisinin Sayın Başbakan ile yakınlığı olan bir din görevlisinin çalışma arkadaşı olacağı iddiası doğru mudur?


corumhaber.com


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir