Kastamonulu siyasetçiler, Üsküdar'da buluştu

AK Parti'de siyaset yapan Kastamonulular, 24 Mart 2012 Cumartesi günü Üsküdar Belediyesi Sosyal Tesisleri'de AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş'ın ev sahipliğinde düzenlenen tanışma toplantısıyla bir araya geldi.

Kastamonulu siyasetçiler, Üsküdar'da buluştu
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

AK Parti'de siyaset yapan Kastamonulular, 24 Mart 2012 Cumartesi günü Üsküdar Belediyesi Sosyal Tesisleri'de AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş'ın ev sahipliğinde düzenlenen tanışma toplantısıyla bir araya geldi.

Programa AK Parti İstanbul il başkan yardımcısı, il yönetim kurulu üyeleri, İstanbul'un 39 ilçesinde görev yapan ilçe başkan ve yönetim kurulu üyeleri, meclis ve il genel meclis üyeleri, gençlik kolları ve kadın kolları başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, belediye başkan yardımcıları, başkan danışmanları olarak görev yapan çok sayıda partili katıldı.

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş'ın ev sahipliğinde düzenlenen tanışma toplantısına AK Parti il başkan yardımcısı Kemal Akar, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Başkanı Hulusi Şentürk, Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Nevin Çalışkan, Beykoz Büyükşehir Meclis Üyesi Muharrem Kaşıtoğlu, Ataşehir İlçe Başkan Yardımcısı Kudret Aslan, Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan, Esenler Belediye Başkan Danışmanı Mehmet Kaya, Ümraniye Büyükşehir Meclis Üyesi Süheyl Erboz, Üsküdar İlçe Başkan Yardımcısı Esat Kalay, Üsküdar Belediye Meclis Üyesi Mustafa Atlı olmak üzere AK Parti teşkilatının çeşitli kademelerinde görev yapan Kastamonulu katıldı.

Toplantının ev sahipliğini yapan Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş ''Diyarı-ali İsfendiyar'ın giriş kapısı Üsküdar'a hoşgeldiniz sefalar getirdiniz diyerek konuşmasına başladı. Burası Üsküdar, Üsküdar Kastamonu toprağı onun için bizde bu toplantıları Kastamonu'da yapıyormuşuz havasını vermek için Üsküdar'dan başlattık. İnşallah diğer ilçelerimizde de devam edeceğiz. İstanbul'daki kongrelerimiz bitti, bu tür toplantılarımızı daha önceki senelerde olduğu gibi bu senede periyodik olarak yapacağız''.

ARAMIZDAKİ FARK BU
''Öncelikle Üsküdar kongresine hemen hemen bütün ilçelerden katılan ve bir Kastamonu kongresine dönüştüğü için buradaki tüm hemşehrilerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Gerçekten hala konuşulan bir kongre olması Kastamonu'daki arkadaşlarımızın ve İstanbul'da yaşayan Kastamonuluların da ilgi göstermesinden dolayı gerçekten bende memleketim adına gurur duydum. Hatta ilçe başkanları toplantısında arkadaşlar bazen söylüyorlar 'son ve güzel final olduğu için', Başkan Kastamonu'dan otobüslerle adam getirmişsin? diye takılıyorlar. Bende diyorum ki; Ben Kastamonu'dan otobüslerle adam getirebilecek bir ilçe başkanıysam? Siz diyorum ilçenizdeki üyelerinizi getiremediniz! Demek ki aramızdaki farkın da bu olduğunu hepiniz bilin diye söylüyorum. Aziz başkanda bu noktada teşekkürlerini bildirdi. Genel başkan yardımcımız, bakanlarımız de iletti, yani güzel bir kongre oldu. Bu vesileyle de Üsküdar'da bunu başlattık, inşallah bu çizgimizi daha arttırarak devam ettirelim. Bizim derdimiz hepinizin bildiği gibi sadece hemşehricilik muhabbetinin ötesine geçen bir şey. Bu memlekete geçmişten bugüne kadar hizmet noktasında her zaman üzerine düşen görevi fazlasıyla yapan bir memleketin evlatlarının ki, sadece biz değiliz bu şekilde bir sürü memleket var. Ama hizmeti almada çok sınırlı duruma gelmiş yörenin çocuklarıyız. Hepimiz evimizi, köyümüzü, diyarımızı terkedip gurbet ellere düşmüş ve bu gurbette birlikte tutunmaya çalışan insanlarız''.

SİYASETE KARŞI İLGİNİZ HER ZAMAN OLSUN
''Kastamonulu arkadaşlarımızla yaptığımız her toplantıda her platformada şu cümlenin altını çizerek söylüyorum; 'Arkadaşlar siyasete karşı ilginiz her zaman olsun'. Hangi partiye hangi düşünceye gönül veriyorsanız verin ama uzak durmayın. Uzak durduğunuz zaman mutlaka oralara yakın duracak birileri vardır. Kastamonunun evlatları, Kastamonunun çocukları bu ülkenin kalkınmasında, kurtulmasında emeği olmuş olan insanlardır. Bu insanların her noktada her zaman her konumda her mevkide olması gerekiri savunuyoruz ve söylüyoruz.''

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

AK Parti'de siyaset yapan Kastamonulular, 24 Mart 2012 Cumartesi günü Üsküdar Belediyesi Sosyal Tesisleri'de AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş'ın ev sahipliğinde düzenlenen tanışma toplantısıyla biraraya geldi.

Sinan Aktaş'ın konuşmasının ardından Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Nevin Çalışkan, Ümraniye Meclis Üyesi Süheyl Erboz, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Kemal Akar'da birer konuşma yaptı.

Kemal Akar yaptığı konuşmada şu sözleri söyledi; ''Sinan kardeşimize teşekkür ediyorum. Tabi Esat'ı da unutmuyoruz oda buranın lokomotifi... Sinan kardeşimize tekrar teşekkür ediyorum. Yıllar önce Üsküdar'a kadar olan Kastamonuluların bayrağını Üsküdar'a diktiği için... 37 tane ilçe kongresi yaptık, coşkusu heyecanı en iyi olan en yüksek olan Üsküdar'dı. O açıdan da tebrik ediyorum Sinan kardeşimizi de ve Esat'ı da... Sizlere teşekkür ediyorum buraya hep beraber katkı sağladık, hep beraber katkı sağladınız. Burada varlığımızı hissettirdik. İstanbul, Kastamonuluların varolduğunu Üsküdar'dan duydu. Ayrıca bugün ev sahipliği yaptıkları için de teşekkür ediyorum'' dedi.

Akar, ''Kastamonuluların uzun yıllar siyasetten uzak durmasını kendisinin yaşamış olduğu bir anıyı anlatarak açıkladı. Dışarıdan biz İstanbul'da şu kadar Kastamonuluyuz demekle olmuyor, ilçede partide çeşitli görevlerde çalışmamız gerekiyor. Bu işler çalışmakla oluyor. Kastamonulular olarak biz güvenilir insanlarız, biz kimseyi bugüne kadar arkasından vurmadık, kimseyi hayatımız boyunca satmadık, kimsenin arkasından da hesap çevirmedik film yapmadık, neysek oyuz. Bizim önümüzdeki süreçte gençlere çok ihtiyacımız var. Gençlerimize önem vermeliyiz. Mutlaka herkes,n siyasetin bir kenarında olmasında fayda var. Mutlaka gençlerin siyasete girmesi lazım'' dedi.

Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara'da programa katılarak tüm konukları selamladı ve kısa bir konuşma yaptı. Program yapılan sohbet ve hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle sonra erdi.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir