Gece verdiği talimatla durak yenilendi

Başbakan'ın gece verdiği talimatla Ataşehir'de bulunan Şirin Taksi Durağı, kar yağışı ve olumsuz hava şartlarına rağmen 3 haftada yenilendi.

Gece verdiği talimatla durak yenilendi
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Ataşehir'deki ''Şirin Taksi Durağı'', Başbakan Erdoğan'ın gece yeğeni Ali Erdoğan'ı arayarak verdiği talimatın ardından, 3 hafta içinde yenilendi. Masrafları sponsorlar karşıladı. İstanbul'da bir taksi durağı, Başbakan Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla yenilendi. Erdoğan, 23 Ocak'ta Ataşehir'de yapımı devam eden Mimar Sinan Camisi'nin inşaatını gezdi. Özel önem verdiği caminin inşaatta yaklaşık bir saat geçiren Erdoğan, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ardından da Batı Ateşehir'in girişinde bulunan Şirin Taksi Durağı'na girdi. Burada taksicilerin ikram ettiği çayı içti, dertlerini dinledi. Sohbet sırasında durak hakkında bilgi alan Erdoğan, taksicilere yapımı devam eden camiye yakışır, modern bir durak yapmaları gerektiğini söyledi. Durağı beğenmeyen Erdoğan, burada Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin çizdiği projenin uygulanabileceğini belirtti. Ardından, Mimar Sinan Camisi'nin yapımında görev alan Gürsoy Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gürsoy'a talimat vererek yeni bir durak yapılmasını istedi.

Ataşehir'deki ''Şirin Taksi Durağı'', Başbakan Erdoğan'ın gece yeğeni Ali Erdoğan'ı arayarak verdiği talimatın ardından, 3 hafta içinde yenilendi.

KAR ALTINDA BİTİRDİLER
Şirin Taksi Durağı'nın sahibi Şirin Yürek, Başbakan Erdoğan'ın talimatı üzerine ertesi gün mimar ve mühendislerin gelerek durakta ölçü aldığını söyledi. Asıl sürprizi bir sonraki gün yaşadıklarını belirten Yürek, ''Başbakanımızın yeğeni Ali Erdoğan durağa gelerek 'Başbakanımız beni gece 01.30'da arayarak durak ile ilgilenmem talimatını verdi. Ankara'dan uçağa atlayıp geldim' dedi. Başbakanımızın bu ilgisine çok teşekkür ettik. Doğalgaz bağlatma sorunumuz vardı. Onu da çözdüler. Durak yoğun kar yağışına ve hava muhalefetine rağmen yaklaşık üç hafta gibi kısa bir sürede bitti. İçinde mutfağı, oturma odası, banyosu, mescidi olan durağımıza kavuştuk. Eski durağımıza göre çok daha güzel. Isı yalıtımı da oldukça iyi'' dedi. Başbakan Erdoğan'ın duraklarını ziyaret edeceği bilgisinin geçtiğimiz hafta kendilerine geldiğini ve hazırlık yaptıklarını belirten Yürek, ''Biz onu beklerken kendisi telefon etti. Yoğun olduğunu ve en kısa zamanda uğrayacağını söyledi. Durağın tamamlanıp tamamlanmadığını sordu. Gazi yeğenimin sağlığını sordu. Biz de teşekkür ettik ve kendisini ağırlamak için beklediğimizi söyledik'' diye konuştu. Duraklarının çevre düzenlemesi ve mimarisi ile çevre sakinlerinin de beğenisini kazandığını belirten Yürek, ''Durağımıza gelen Batı Ataşehir sakinleri nasıl ve kime yaptırdığımızı sormaya başladı. Kendileri de yazlıklarını bu şekilde yaptırmak istiyorlar'' diye konuştu. Ziyarete Çengelköylü olan İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar ve işadamı Ali Ağaoğlu da katıldı.

24 SAAT HİZMET
  • Durakta 40 taksici, 20 taksiyle 24 saat boyunca hizmet veriyor.
  • Durağın inşaatıyla ilgili masraflar, sponsorlar tarafından karşılandı.
  • Durakta mutfak, oturma grubu, banyo, mescit ve telsiz odası oluşturuldu.
  • Durak, özel ısı yalıtımı sistemiyle donatıldı.

Sabah


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

İstanbul

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir