Kılıçdaroğlu Yine Kılıçları Kuşandı!..

CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu, Partisinin Üsküdar'da düzenlediği "Siyasal Etik ve Dokunulmazlık" konulu toplantıya katıldı.

Kılıçdaroğlu Yine Kılıçları Kuşandı!..
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

İstanbul Üsküdar'da CHP İlçe Örgütü'nün düzenlediği "Siyasal Etik ve Dokunulmazlık" başlıklı panelin konuşmacısı CHP Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu yoğun ilgi gördü.

 
Üsküdar'daki Aktürk Düğün Salonu'ndaki panele, CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin ve CHP Üsküdar İlçe Başkanı Doğan Tekel ile gelen Kılıçdaroğlu, "Türkiye seninle gurur duyuyor" tezahüratlarıyla karşılandı. Konuşmasına "Pir Sultanların olduğu yerde Hızır Paşalar da vardır. Pir Sultan'ın köpekleri dahi Hızır Paşa'nın haram lokmasını yememiştir" diye başlayan Kılıçdaroğlu, MÜSİAD eski Başkanı ve AK Parti Milletvekili Ali Bayramoğlu'na yönelik eleştirilerde bulundu. Kılıçdaroğlu, "Kim bu adam, ne yaptı? Hayali ihracat. Onun da maskesini indirmezsem bana da Kemal Kılıçdaroğlu demesinler" diye konuştu.
 
Başbakan'ın emeklilerle dalga geçtiğini öne süren Kılıçdaroğlu, "Bu Başbakan 9 bin YTL maaşla geçinemediğini söylüyor, ayda 550 YTL alan emekli ne ile geçinecek. Koşa koşa AK Parti'ye oy veren emeklilerden hesabını soruyorum" diyerek vatandaşları da eleştirdi. 8 milyon emeklinin eşleriyle birlikte hükümetten hesap sormasını isteyen Kılıçdaroğlu, "Yeni bir Sosyal Güvenlik yasası çıkardılar, emekliler milli gelir artışından pay alamayacak. Bu ne demek emeklilerin ikinci sınıf vatandaş olması demek. Eğer siz bu ülkede ikinci sınıf vatandaşlığa evet demiyorsanız, bu hükümeti aşağı indirin. Yiğit kadınlarımıza sesleniyorum. AK Parti'yi sizler indireceksiniz. Çünkü, gerçekleri en acı bir şekilde sizler de yaşıyorsunuz" dedi.
 
Partili bir kadının "Bu genel başkanla iktidar olmak mümkün mü" sorusuyla karşılaşan Kılıçdaroğlu, "Önemli olan kurumsal yapıdır. Bu partinin kurumsal bir kimliği vardır, onun değişmez gelen başkanı Mustafa Kemal'dir" karşılığını verince salonda büyük bir coşku yaşandı.
 
Kaynak: Habervitrini

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir