AK Parti Üsküdar, Aktaş'la devam dedi

AK Parti Üsküdar İlçe Kongresi tek aday olan Sinan Aktaş'ın delegelerin tamamına yakınının oyunu alarak yeniden başkan seçildi.

AK Parti Üsküdar, Aktaş'la devam dedi
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

AK Parti Üsküdar 4. Olağan Kongresi 10 Bin Kişinin Katılımıyla Yapıldı
AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı 4. Olağan Kongresi 11 Şubat 2012 Cumartesi günü Burhan Felek Voleybol Salonu'nda çok geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

İstanbul'un 39 ilçesinde yapılan kongrelerin ardından son kongre olan Üsküdar Kongresi coşkuyla ve birlik, beraberlik mesajlarının verildiği konuşmalarla heyecan doruğa çıktı.

Sinan Aktaş Güven Tazeledi
AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş'ın tek aday olduğu kongreye Üsküdar'ın tüm mahallelerinden 10 bin civarında partili ve yaklaşık 450 civarında delegenin tamamını kongrede yerini aldı.

Kongreye adeta AK Partili bakanlar ve milletvekilleri çıkartma yaptı. Başta Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ömer Dinçer, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Üsküdar'dan sorumlu milletvekili İdris Güllüce, Milletvekilleri Mustafa Ataş, Metin Külünk, İsmet Uçma, Erol Kaya, Mihrimah Belma Satır, Muhammed Çetin, Osman Boyraz, Osman Aşkın Bak, Ahmet Haldun Ertürk, Bülent Turan, Mustafa Şentop, Oktay Saral, Kahramanmaraş Milletvekili Yıldırım Mehmet Ramazanoğlu, AK Parti Genel Başkan Yarcımcısı Ekrem Erdem, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İl Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Akar ve burada adını yazamadığımız çok sayıda davetliyle birlikte Üsküdarın Mahallelerinden çok sayıda parti üyesi ve delegelerle birlikte Üsküdar Yerel Basını ve Ulusal Basın Mensupları katıldı.

Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş'ın konuşması

Mahalelerde gelen partiller salonu adeta bir futbol sahası gibi tezahüratlarla ve davullarla inlettiler. Kongre söz verildiği gibi tam vaktinde başladı. Misafirlerinde salona gelmesiyle birlikte divan oluşturuldu. Divan başkanlığına İl Başkan Yardımcısı Ömer Seyfi Aktülün, yardımcılığına İl Yönetim Kurulu Üyesi Zehra Taşkesenlioğlu ve divan katipliğine İl yönetim kurulu yedek üyesi Yasir Çelik, Üsküdar Kadın Kolları Başkanı Emel Ersoy ve Üsküdar Gençlik Kolları Başkan Dündar Ziya Gültekin seçildi.

Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara'nın kongrede yaptığı konuşma...

Divan açılış ve selamlama konuşmaları için Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Üsküdar'dan sorumlu milletvekili İdris Güllüce, İstanbul Bölge Milletvekili İdris Güllüce, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ömer Dinçer, AK Parti Genel Başkan Yarcımcısı Ekrem Erdem, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a söz vererek konuşmalarını yapmaları için kürsüye davet etti.

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış'ın kongrede yaptığı konuşma

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, birilerinin, Türkiye'nin demokratikleşmesinden, şeffaflaşmasından, güçlenmesinden rahatsız olabileceğini belirterek, ''Ama onlara Üsküdar'dan bir mesaj vermek istiyoruz; Atı alan Üsküdar'ı geçti. Artık bunun dönüşü yok'' dedi.

Burhan Felek Spor Salonunda düzenlenen AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı 4. Olağan Kongresinde konuşan Bağış, bir Üsküdarlı olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını getirdiğini belirterek, ''Üsküdar, Recep Tayyip Erdoğan'a her zaman sahip çıktı. Bugün de dualarınızla onunla birlikte olduğunuzu biliyorum. Gönlünüzü rahat tutun, kısa süre içinde görevinin başında olacak'' dedi.

AK Parti'nin kurulmasında Üsküdar'ın büyük rolü olduğunu söyleyen Bağış, 26 Mart 1999'da şiir okuduğu için Pınarhisar'a yolcu edilen Erdoğan'a Üsküdar'ın çok görkemli bir uğurlama yaptığını ve sonrasında da Erdoğan'ı sadece Türkiye'nin başbakanı değil, dünya vicdanının sesi haline getirdiğini kaydetti.

Bağış, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Birileri, Türkiye'nin demokratikleşmesinden, şeffaflaşmasından, güçlenmesinden rahatsız olabilir ama onlara Üsküdar'dan bir mesaj vermek istiyoruz; Atı alan Üsküdar'ı geçti. Artık bunun dönüşü yok. Artık milletin iktidarı, milletin muktedir olduğu bir Türkiye var. Artık elitistlerin değil, milletin sözünü dinleyen, milletin derdiyle dertlenen, milleti için siyaset yapan bir AK Parti var.'' dedi.

Üsküdar'dan sorumlu milletvekili İdris Güllüce'nin kongrede yaptığı konuşma

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç da AK Parti'nin kuruluşundan bu yana geçen süreçte ''AK Parti kurulamaz, kurulsa bile iktidar olamaz, bir kez iktidar olsa bile bir daha seçim kazanamaz'' iddialarının dile getirildiğini, oysa AK Parti olarak üst üste üç milletvekilliği seçimi, iki yerel seçim ve iki referandum kazandıklarını söyledi.

Son dönemdeki anketlerin ve kamuoyu araştırmalarının, hükümete güvenin arttığını gösterdiğini belirten Kılıç, ''Tazeliğimiz, yeniliğimiz, vadettiğimiz umutlar hiç eskimiyor. Sevgiler azalmıyor, güven tükenmiyor. Milletin AK Parti'ye, Recep Tayyip Erdoğan'a olan umutları erimiyor, azalmıyor, eksilmiyor'' dedi.

Muhalefetteki gelişmelere de değinen Kılıç, ''Muhalefettekiler bırakın diplomasiyi, ekonomiyi, eğitimi, sağlığı, gençlik politikalarını, durdukları yerde kayıkçı kavgaları bitmiyor. Bir partiyi bile yönetemiyorlar'' diye konuştu.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın kongrede yaptığı konuşma

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu da Üsküdar'da AK Parti'nin üye sayısının, seçmen sayısının yüzde 21'ine çıktığını belirterek, ''Üsküdar bütün seçimlerde destan yazdı'' dedi.

Kendi bakanlığı kapsamında 1.128 tesisin açılışını gerçekleştirdiklerini, bunun 206'sının dev barajlar olduğunu kaydeden Eroğlu, 49 şehrin su meselesini kökünden çözdüklerini, İstanbul dışındaki 34 milyon vatandaşa ilave içme suyu verdiklerini kaydetti.

Eroğlu, başlattıkları ağaçlandırma seferberliği çerçevesinde 2,3 milyon hektar alanın ağaçlandırılacağını, İstanbul'un da bundan nasibini alacağını belirterek, Asya ve Avrupa yakalarında iki orman alanı kurulacağını söyledi.

Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ömer Dinçer'in kongrede yaptığı konuşma

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer ise kongrenin hayırlı olması temennisinde bulunarak, ilçe yönetiminde şimdiye kadar görev alanları ve bundan sonra alacakları tebrik etti.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu'nun kongrede yaptığı konuşma

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem de Kadıköy'de başlattıkları İstanbul ilçe kongrelerinin, Üsküdar'daki bu kongreyle tamamlandığını belirterek, ''Kongremiz hayırlı olsun. Yeni başarılarımız şimdiden kutlu olsun'' dedi.

Başbakan Erdoğan da kongreye telgraf gönderdi
Kongrede, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın telgrafı da okundu.

Telgrafında, kongrenin başarılı geçmesi temennisinde bulunan Erdoğan, 12 Haziran seçimlerinde her iki seçmenden birinin oyunu alarak yüzde 50 oy oranıyla üçüncü kez millete hizmetkarlık vazifesi üstlendiklerini belirterek, AK Parti'nin başarısında teşkilatın en büyük paya sahip olduğunu kaydetti.

FOTOĞRAF GALERİSİ-1 İÇİN TIKLAYIN

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı 4. Olağan Kongresi'nden kareler

Elde edilen başarının, sorumluluklarını bir kat daha arttırdığına işaret eden Erdoğan, ''Üçüncü iktidar dönemimiz, tıpkı önceki dönemler gibi daha fazla gayretle eser ürettiğimiz, milletimize çok daha fazla hizmet ürettiğimiz, Türkiye'yi daha da büyüttüğümüz ve güçlendirdiğimiz bir dönem olacaktır. Üçüncü iktidar dönemimiz AK Parti'nin ustalık dönemidir'' ifadelerini kullandı.

Başbakan Erdoğan, AK Parti'yi kurdukları tarihte sahip oldukları aynı enerji ve heyecana, hatta çok daha fazlasına sahip olduklarını belirtti.

FOTOĞRAF GALERİSİ-2 İÇİN TIKLAYIN

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı 4. Olağan Kongresi'nden kareler


Üsküdar 34



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir