Güzeltepe Seçim İrtibat Bürosu açıldı

AK Parti Üsküdar İlçe Teşkilatı'nın 14. Seçim İrtibat Bürosu Güzeltepe Mahallesi'nde açıldı.

Güzeltepe Seçim İrtibat Bürosu açıldı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Açılış törenine AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcıları Hilmi Türkmen ve Hasan Ekmen, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda parti üyesi katıldı.

Seçim İrtibat Bürosu açılış töreni öncesinde katılım gösteren misafirlere ikramlar yapıldı. Parti üyeleri açılış zamanına kadar bir müddet sohbet ettiler. Daha sonra açılış törenine geçildi.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

AK Parti Üsküdar İlçe Teşkilatı'nın 14. Seçim İrtibat Bürosu Güzeltepe Mahallesi'nde açıldı.

Açılış töreni ve kurdela kesilmeden önce İlçe Başkanı Sinan Aktaş açılış konuşmasını yaptı. Aktaş, ''Seçim zamanı seçim irtibat bürolarını açmaya çok alışıktık, böyle bir zamanda bu nereden çıktı diyebilirsiniz? Bu Üsküdar her zaman her şeye hazır anlamına geliyor. Bizim için her an her zaman bir sefer zamanı.. Seçimden seçime insanlarımızın kapısını çalmıyoruz. Normal zamanlarda da her daim halkımızla birlikte olmak adına bu mekanlarımızı daha işlevsel olarak kullanmayı arzu ediyoruz. Değerli dostlar biliyorsunuz haftaya cumartesi günü kongremiz var. Ben aynı tekrar buradaki hazirunu kongremize davet etmiş olayım. Üsküdar Burhan Felek Kapalı Spor Kompleksi'nde 4. olağan kongremizi yapacağız. Yeni dönem için daha yeni planlarımız daha yeni çalışma metodlarımız olacak. Vatandaşlarımızın yada kurumlarımızın bütün meseleleriyle bütün sorunları daha yakından ilgilenmeyi, onlarla şimdiye kadar sağladığımız sıcak ilişkileri bir adım daha öteye götürüp daha müreffeh daha mutlu insanların yaşadığı bir kent bir merkez haline getirmeyi amaçlıyoruz. Bu konuda da hepinizin desteği ile olabilecek bir şey...'' dedi. Son olarak Aktaş, Üsküdar'daki meşhur bir çeşmemizin kitabesinde yazan bir sözü hatırlatarak ''Aç besmeleyle iç suyu Hân Ahmed'e eyle dua'' sözünü ile kurdelayı kesti.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

AK Parti Üsküdar İlçe Teşkilatı'nın 14. Seçim İrtibat Bürosu Güzeltepe Mahallesi'nde açıldı.

Açılış yapıldıktan sonra içeri giren kalabalık grup Güzeltepe Mahalle Teşkilatı Başkanı Murat Yavuz ve mahalle teşkilatında görev alan yöneticilerin hazırlamış oldukları sinevizyon sunumu ile bu zamana kadar yapılan çalışmaları anlattılar.

Açılış töreni hatıra fotoğraflarının çektirilmesinin ardından sona erdi.


Üsküdar 34



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir