Jammer'lı Soygun Girişimi

Üsküdar'da üç kişi jammer ve oksijen tüpü kullanarak bir gün önce keşif yaptıkları döviz bürosunu soymak istedi.

Jammer'lı Soygun Girişimi
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar'da üç kişi jammer ve oksijen tüpü kullanarak bir gün önce keşif yaptıkları döviz bürosunu soymak istedi.

Üsküdar Sultantepe Mahallesi Selmani Park caddesi 17/E numaradaki ''Uğur Döviz Bürosu''nda gerçekleşti. İddialara göre olaydan önce 3 kişi çarşamba günü olay yerinde keşif yaptı. Şüpheliler perşembe akşamı da soygunda kullanacakları Jammer (frekans karıştırıcı), oksijen tüpü ve diğer malzemeleri döviz bürosunun arkasındaki Şeyh Cami sokaktaki bir barakaya sakladı. Gece saat 03.00 sıralarında harekete geçen 3 şüpheliden biri barakanın olduğu yerde gözcülük yaptı.

JAMMERLA ALARMI VE KAMERAYI ENGELLEDİLER
Diğer iki kişide döviz bürosunun olduğu kata indi. İki şüpheli önce pasajın içindeki güvenlik kameralarını ve alarmı jammerla devre dışı bıraktı. Daha sonra işe koyulan şüpheliler döviz bürosu zannettikleri elektrik dükkanının duvarını oksijen kaynağıyla delmeye çalıştı. Ancak yanlış adrese girdiklerini fark eden şüpheliler elektrik dükkanın yanındaki fotoğrafçının kırarak içeri girdi. Bu kez fotoğrafçının duvarını oksijen kaynağıyla kesen şüpheliler içeri girmeyi başardı. Zanlılar oksijen tüpüyle kasayı delmeye başladı.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Üsküdar'da üç kişi jammer ve oksijen tüpü kullanarak bir gün önce keşif yaptıkları döviz bürosunu soymak istedi.

BİR KİŞİ YAKALANDI
Ancak gelen seslerden şüphelenen yan binadaki bir kişi, polise haber verdi. Kısa sürede polis ekipleri olay yerine geldi. Şüpheliler yakalanacaklarını anlayınca hemen olay yerinden kaçtı. Polislerin bir kısmı pasajın kepenklerini kırarak içeri girerken bir kısmı da Şeyh Camii sokağa giderek şüphelileri kovaladı. İki kişi kaçmayı başarırken Y.B. polis tarafından kıskıvrak yakalandı. Olay Yeri İnceleme ekipleri olay yerine gelerek parmak izi ve delil topladı. Üsküdar İlçe Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Büro Amirliğine bağlı polis ekipleri Y.B'yi gözaltına alarak Üsküdar Asayiş Büro Amirliğine teslim etti.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.


Sondakika.com



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Güncel Olaylar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir