İstanbul Şantiyesi!

İstanbul'daki inşaat çalışmaları trafiği çileye dönüştürecek!

İstanbul Şantiyesi!
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Megakent, her köşesinde yapılacak çalışmalara hazırlanıyor. Trafiğe çözüm çalışmaları, bu yıl yollarda çile çektirecek

İstanbul'da toplu taşıma ağını rahatlatma çalışmaları tüm hızıyla sürerken, bu yıl yeni güzergahlar eklenecek ve koca şehir adeta dev bir şantiyeye dönecek. Çalışmaların tamamlanması ile İstanbul trafiği rahat bir nefes alacak. Fakat, çalışmalar süresince zaten yoğun olan trafik, iyice çekilmez hale gelecek. Bu yıl hayata geçirilecek işler arasında, kazı çalışmalarına başlanacak Üsküdar-Sancaktepe Metrosu da bulunuyor. Hızlı tren çalışması nedeniyle Haydarpaşa-Gebze banliyösü kapanacak. Vatandaşlar için otobüs konulacak. Başakşehir metrosunu Aksaray'a bağlayan metro hattının Bağcılar'daki kazı çalışmaları da start alacak ve bölge 2 yıl boyunca trafiğe kapatılacak.

HAZIRLIĞINIZI BUGÜNDEN YAPIN
* Trafiğe çare olması beklenen çalışmalardan bazıları şöyle...

* Metrobüs hattının Avcılar'dan Beylikdüzü'ne uzatılması ile ulaşım büyük ölçüde rahatlayacak. 29 Ekim'de biteceği söylenen çalışmalar Haziran'a kaldı. Bölgede her saat trafik yoğun.

* İstanbul Boğazı'ndan raylı geçişi sağlayacak Marmaray'ın da, 2013 yılında bitirilmesi hedefleniyor. 150 yıllık rüya proje, çift yönlü kazı ile devam ediyor.

* TEM yolunda yoğun olarak kullanılan Bahçeşehir-Esenyurt gişelerine bağlanan yolun rahatlatılması amacıyla inşasına başlanan ilave yol ve köprü inşaatı da yakında tamamlanacak.

 

92 KÖR NOKTA VAR
İstanbul trafiğinde, yolları tıkayan 92 kör nokta tespit edildi. Trafik sabıkalısı noktaların 61'i Avrupa Yakası'nda, 31'i ise Anadolu Yakası'nda bulunuyor. Avrupa Yakası'nda en fazla kör nokta Beyoğlu, Beşiktaş, Fatih ve Şişli'de. Anadolu Yakası'nda en fazla kör nokta ise Kadıköy, Üsküdar ve Ümraniye'de.

3. KÖPRÜ BU YIL BAŞLAR
Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, İstanbul Boğazı'na yapılacak 3'üncü Köprü için tekliflerin Nisan ayı gibi tekrar alınacağını söyledi. Bakan Yıldırım, bu yıl içinde köprünün inşaatına başlanacağını ifade etti.


Takvim



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

İstanbul

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir