Has Parti Üsküdar, Yerel Basın ile buluştu

Has Parti Üsküdar İlçe teşkilatı tarafından düzenlenen sabah kahvaltısında ilçede yayın yapan yerel medya temsilcileri ile partililer bir araya geldi.

Has Parti Üsküdar, Yerel Basın ile buluştu
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Has Parti Üsküdar İlçe teşkilatı düzenlemiş olduğu sabah kahvaltısıyla Üsküdar'da yayın yapan yerel basın mensuplarıyla buluştu. Seçim sürecinin ardından ilk kez yerel basın ile yapılan bu toplantı gazeteciler tarafından olumlu olarak değerlendirildi.

31 Aralık 2011 Cumartesi sabahı Üsküdar ilçe binasında gerçekleştirilen toplantının yılın son gününe denk gelmiş olması da manidardı. Bu toplantı bir nevi geride kalan 2011 yılının değerlendirmesi oldu. Kahvaltı programına Üsküdar'da faaliyet gösteren Üsküdar yerel basını davet edilirken, Has Parti Üsküdar yönetimi yapmış oldukları çalışmalarla Üsküdar'ın yönetimine talip olduklarının sinyalini verdi.

Has Parti Üsküdar Halkla İlişkiler Birim Başkanı Sinan Taşcı toplantının açılış ve selamlama konuşmasını yaparak sözü ilçe başkanı Ali Kasap'a verdi..

İlçe başkanı Ali Kasap konuşmasında kısaca Has Parti Üsküdar İlçe Teşkilatı'nın 25 Ocak'ta başlayan kuruluş çalışmalarını anlattı. Çok yeni bir parti olmalarına rağmen kısa zamanda Türkiye'nin neredeyse tamamında teşkilatlanmayı tamamlayarak seçimlere yüzlerinin akıyla girdiklerini söyledi. 25 Ocak'ta başlayan Üsküdar İlçe teşkilatının kuruluş aşamasında bir çok kesimden seçimlere katılamayacaksınız gibi tepkilerle karşı karşıya kaldıklarını belirten Kasap, bu söylemleri boşa çıkartmış olmanın haklı grurunu yaşadıklarını sözlerine ekledi.

Has Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı düzenlemiş olduğu sabah kahvaltısı programıyla Üsküdar yerel basınıyla buluştu.

Seçim sürecine değinen Kasap, seçim sürecinin adaletsizliğine vurgu yaparak ''bir yanda devletin bütün olanaklarını kullanarak seçime girenler, diğer yanda halkın desteği ile seçime girenler vardı'' dedi. Seçim çalışmalarında seçmenlerin yoğun ilgi ve alakalarınıda anlatan Kasap, vatandaşlar tarafından gösterilen çok büyük bir teveccüh olduğunu fakat yüzde 10 seçim barajı nedeniyle halkın büyük bir çoğunluğunun diğer partileri tercih ettiğini söyledi. Ayrıca vatandaşlara ikinci bir partiye oy verseniz hangi partiye oy verirdiniz? diye sorulsa eminiz ki bu cevabın Has Parti olacağını, iktidar partisinin yine yüzde 10 barajını vatandaşların tercihlerini baskı altına almak amacıyla seçimler öncesinde kaldırmadığını söyledi.

Has Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı düzenlemiş olduğu sabah kahvaltısı programıyla Üsküdar yerel basınıyla buluştu.

Güncel konulara da değinen Kasap, seçimler sonrasında seçilen milletvekillerinin gündemin farklı noktalarda olduğu bir anda gerek şike yasası gerekse milletvekili emeklilik yasasında değişiklik yaparak özellikle milletvekili maaş artışları ile toplum vicdanı derinden sarsılmıştır. Vatandaşların her şeyin farkında olduğunu ve bilinçlenmenin artarak devam ettiğini toplumun vereceği tepki ile gerekeni yapacağını ve Has Parti olarak bizde kavga siyaseti yok, doğruya doğru eğriye eğri diyoruz dedi.

Has Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı düzenlemiş olduğu sabah kahvaltısı programıyla Üsküdar yerel basınıyla buluştu.

Deprem konusuna da değinen Ali Kasap, hükümeti ve AK Partili belediyeleri geç kalmakla suçladı ve her türlü siyasi riski göze alıp yasayı çıkaracağız derken bu riski bu güne dek kanunu çıkartmayıp neden insanların ölümüne göz yummuş dedi.

Kasap konuşmasını yaptıktan sonra Üsküdar Belediye Meclis Üyesi ve aynı zamanda İstanbul Büyükşehir Belediye meclis üyesi de olan Yakup Özbek İBB ve Üsküdar Belediyesi'nde yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler verdi ve soruları yanıtladı.

Has Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı düzenlemiş olduğu sabah kahvaltısı programıyla Üsküdar yerel basınıyla buluştu.

Özbek, Üsküdar Belediyesi'nin yapmış olduğu çalışmalarda hizmet belediyeciliği değil imaj belediyeciliği yaptığını söyledi. Üsküdar Belediyesi İstanbul'daki diğer ilçe belediyelerini de eleştiren Özbek, özellikle emlak vergileri konusunda tüm ilçelerde neredeyse yüzde 100'e varan artışlar yapılarak vatandaşların tepkisinin çekildiğini söyledi. Üsküdar Belediyesi'nin ise diğer belediyelerden farklı olarak vergi artış oranını yüzde 30-40 bandında yaptığının da altını çizdi ve bu zam oranların bile normalden fazla olduğunu söyledi. Ardından soru-cevap kısmına geçildi. Üsküdar'ın özellikle 2B'den ve imar'dan kaynaklanan sorunları ve yeni çıkacak olan imar yasası hakkında soruların sorulduğu soru-cevap kısmı dilek ve temennilerle son buldu.


Üsküdar 34



Puan Ver 4Puan Ver 4Puan Ver 4Puan Ver 4Puan Ver 4

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir