Görme Engelliler için 333 Sesli Kitap

AK Parti Üsküdar Gençlik Kolları, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde GETEM Gönüllü okuyucusu olarak engellilere yönelik gönüllü sesli kitap okuma projesi başlattı.

Görme Engelliler için 333 Sesli Kitap
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

AK Parti Üsküdar Gençlik Kolları, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde GETEM (Görme Engelliler Teknoloji ve Eğitim Laboratuarı) Gönüllü okuyucusu olarak engellilere yönelik gönüllü sesli kitap okuma projesi başlattı.

''3 Aralık'tan 3 Aralığa 333 sesli kitap'' sloganıyla başlatılan proje 1 sene içerisinde asgari 333 kitabı seslendirerek, görme engelli vatandaşların hizmetine sunmayı amaçlıyor.

Bu proje sayesinde görme engelli ve basılı kaynaklardan faydalanamayan engellilerimiz bizlerin evimizde sessiz bir ortam sağlayıp Kulaklı mikrofon ile yapacağımız kayıt sayesinde tüm bu kaynaklardan faydalanabilir duruma gelecekler. Okuyacağınız kitabı bir oturuşta okumak gibi bir zorunluluğunuz da yok, isterseniz her gün 10 dakikanızı ayırarak isterseniz müsait olduğunuz bir gün belirleyerek okuyabildiğiniz kadar okuyun bu sizin programınız ve isteğinize göre ayarlayabileceğiniz bir şey.

AK Parti Üsküdar Gençlik Kolları Başkanı Dündar Ziya Gültekin bir süredir üzerinde çalıştıkları bu projenin hayata geçmesinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde yayınladığı 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajının da payının büyük olduğunu belirtti. Başbakan'ın açıklamalarından sonra projelerini hızlandıran Üsküdarlı gençler 3 Aralık 2012'ye kadar GETEM'e göndermek için 333 kitaba sesleriyle hayat vermeyi planlıyorlar.

Bilindiği üzere Başbakan Erdoğan Dünya Engelliler Günü mesajında, toplumsal yaşamda onurlu bir birey olarak yer almak, herkes gibi engelli vatandaşlarımızın da en temel hakkı olduğunu belirtirken, yakın zamana kadar engelli vatandaşlarımızın ihmal edilmiş sorunlarının çözümüne yönelik ciddi adımlar atıldığının da altını çizmişti.

Üsküdar Gençlik Kolları Başkanı Gültekin, Ak Partili olsun olmasın başta Üsküdarlıların bu projeye katılmalarını arzu ettiklerini ve tüm toplumun bu projeye büyük ilgi ve destek vereceklerine inandığını söyledi.

3 Aralık 2012'ye kadar asgari olarak okunacak 333 kitaptan en az biri benim sesimle hayat bulsun diyorsanız www.akgenclikuskudar.org.tr adresini ziyaret etmeniz yeterli.


Üsküdar 34



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir