MHP Üsküdar'dan Ses Getiren Toplantı

MHP Üsküdar İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen ''Birlik ve Beraberlik Yemeği'', Büyük Çamlıca Sefa Tepesi Restaurant'ta gerçekleşti.

MHP Üsküdar'dan Ses Getiren Toplantı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
MHP Üsküdar İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen ''Birlik ve Beraberlik Yemeği'', Büyük Çamlıca Sefa Tepesi Restaurant'ta gerçekleşti. Davetlilerin ailece katıldığı gece MHP Üsküdar İlçe Teşkilatı'nın yerel seçime hazırlığı niteliğinde olduğunu gösteriyordu.

Yemek proğramına katılanlan konuklarını kapıda MHP Üsküdar İlçe Başkan Yardımcısı Ali Ekşi, MHP Üsküdar Kadın Kolları Başkanı Mualla Abdulrezzak ve MHP Anadolu Yakası Kadın Kolları Başkanı Bölge Başkanı Fatma Ekşi karşıladı. MHP İlçe Başkanı Habip Suiçmez ise geceye katılan tüm masalarını tek tek dolaşarak hoş geldiniz dedi.

Gecenin en önemli konusu ise çok sayıda Üsküdarlı vatandaşın MHP'ye katılım gerçekleştirmesi oldu. Üsküdar'ın değişik mahallellerinde oturan çok sayıda bayan üyenin partiye kazandırılmasında MHP Üsküdar Kadın Kolları Başkanı Mualla Abdulrezzak ve yönetim kurulunda olan arkadaşlarının başarılı çalışmaları meyvesini vermiş oldu.

MHP'ye katılan üyelerinin çoğunluğunu bayanların oluşturması ise yerel seçim çalışmalarında bayanların ağırlığının ön planda olacağının bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.

Gecenin sunumunu MHP Üsküdar İlçe Başkan Yardımcısı Hakan Çakır yaptı. Çakır, açılış konuşmasının ardından ve gecenin önemini belirten konuşmayı yapmak üzere MHP Üsküdar İlçe Başkanı Habip Su içmez'i kürsüye davet etti.

Suiçmez, kısa ve veciz konuşmasında telafer de katledilen binlerce Türk'ü göremeyen Başbakanın Suriye'nin peşine düşmesine bir anlam veremediğini ve mutlaka ''Türk milletinin birlik ve beraberlik içinde akp iktidarından kurtulması gerektiğini'' vurguladı.


İlçe Başkanı Habib Suiçmez'in ardından MHP İl Başkan Yardımcısı Zeki Bulut bir konuşma yaptı ve sonrasında MHP'ye yeni katılan üyelere rozetleri Başta 23. Dönem Milletvekili Ahmet Çakar, Habib Suiçmez, Zeki Bulut ve yöneticiler tarafından verilerek hatıra fotoğrafları çektirildi.

Proğramın ilerleyen saatlerinde sanatçı Arif Nazım sahnede yerini alarak yemeğe katılan konuklara unutamayacakları bir gece yaşattı.


MHP Üsküdar İlçe Teşkilatı'nın ''Birlik ve Beraberlik Yemeği''ne, MHP MYKÜ Hayrettin Nuhoğlu, MHP İstanbul İl Başkan yardımcıları Fahri Yağlı, Zeki Bulut, Afsin Birben ve Yiğit Emre Altuğ, MHP Çekmeköy ilçe Başkanı, Ethem Kurnaz, MHP Kadın Kolları Bölge Başkanı Fatma Ekşi, 23. dönem eski Milletvekili Ahmet Çakar, Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanı Azmi Karamahmutoğlu, İstanbul İl Ülkü Ocakları Eski Başkanı Ali Sukas, MHP Üskudar Eski ilçe Başkanları Erhan Öztunç, Neşet Çapoğlu, Ömer Faruk Ekşi, Necdet Yıldırım, Üsküdar Ülkü Ocakları Başkanı Okan Ertuğrul, MHP Sivas Akıncılar İlçe Başkanı Unsal Özece, Sivil Toplum Kuruluşlarından Anadolu Aydınlar Ocak Başkanı Prof. Dr. İbrahım Öztek, Çakıroğlu Eğitim Kültür Derneği Başkanı Mehmet Çakıroğlu, Üsküdar Rizeliler Dernek Başkanı Mustafa Dereci, İstanbul Birlik Denetleme Kurul Başkanı Hurşit Aydın katıldı.


Üsküdar 34



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir