Yollardaki kara noktalara dikkat!

İstanbul'da trafiğin ''kara noktaları'' olarak nitelenen yerlerde son 8 ayda 122 kaza oldu.

Yollardaki kara noktalara dikkat!
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
İstanbul'da trafiğin ''kara noktaları'' olarak nitelenen yerlerde son 8 ayda 122 kaza oldu. Yetkililer, bu noktalarda sürücülerin hızdan kaçınmasını istedi.

İstanbul'da bu yılın 8 aylık dönemi değerlendirildiğinde, ''kara noktalar'' diye tabir edilen, trafik kazalarının yoğunlaştığı yerler, Küçükçekmece Çobançeşme, Atatürk Havalanı Kavşağı, Bayrampaşa Sağmalcılar Viyadüğü üzeri, Küçükçekmece Askerlik Şubesi ve Avcılar arası, Bağcılar TEM otoyolu Mahmutbey mevkisi, Haliç Köprüsü üzeri, Kadıköy Uzunçayır İETT durakları mevkisi, Üsküdar Vezirspor ışıkları, Ümraniye Şile Yolu güney ve Ankara - Edirne yol ayrımı olarak belirlendi. Bu noktalarda, 8 ayda 122 ölümlü ve yaralamalı trafik kazası meydana geldi. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünden edinilen bilgiye göre, bu yılın 8 ayında, kent genelinde kazaların yoğunlaştığı ''kara noktalar'' rapor edilerek, İstanbul Büyükşehir Belediyesine bildirildi.

KRİTİK KAVŞAKLAR
Emniyetin tutanaklarına göre, Küçükçekmece Çobançeşme fidanlık mevkisinde, E-5 karayolu Atatürk Havaalanı Kavşağı'ndan Avcılar istikametine 800 metrelik kuzey-güney yol güzergahında 31 kazada 52 kişi yaralandı. Bayrampaşa eski hal yolu Sağmalcılar Viyadüğü üzeri kuzey-güney yol güzergahında da 9 kazada 21 kişi yaralandı. E-5 Küçükçekmece Askerlik Şubesi ve Avcılar arasında da 18 kişi yaralandı 1 kişi öldü.

ÇEVRE YOLLARI
Bağcılar TEM otoyolu kanal D binası karşısında, 11 kazada 2 kişi öldü, 11 kişi de yaralandı. Haliç Köprüsü üzeri kuzey-güney yol güzergahında da 20 kazada 27 kişi yaralandı. Kadıköy Uzunçayır E-5 İETT durakları mevkisinde 13 kazada 39 kişinin yaralandı. Üsküdar Vezirspor ışıklarında ise 10 trafik kazası meydana gelirken, bu kazalarda 11 kişi yaralandı. Ümraniye Şile yolu güney yol ile Ankara- Edirne ayrımından Üsküdar istikametine 300 metrelik alanda ise 14 adet yaralamalı trafik kazası oluştuğu, kazalarda 21 kişinin yaralandığı belirlendi. Burada sürücülerin Ankara-Edirne yol ayrımına yaklaşırken hızlarını azaltmadıkları ve doğrultu değiştirme manevralarını yanlış yaptıkları rapor edildi.


Sabah



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

İstanbul

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir