Van'daki basın mensuplarına iyi haber

Başkan Mustafa Kara, deprem bölgesinde bulunan gezetecileri misafir edeceklerini açıkladı.

Van'daki basın mensuplarına iyi haber
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
7.2'lik depremin vurduğu Van, dün akşam meydana gelen 5.6'lık depremle yeniden sarsıldı.

Dün akşam saatlerinde meydana gelen deprem sonrası 12 kişi hayatını kaybederken 27 kişi de enkazlardan sağ olarak çıkartıldı. Toplam 25 binanın çöktüğü Van'da büyük panik hakim.

Depremin simge binası Bayram Otel'in 5,6'lık depremle çökmesinin ardından otelde kalan çok sayıda basın mensubuda hayatını kaybetti. Aramalar devam ederken Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ise Twitter hesabından yaptığı açıklamada; ''Van bir kez daha yüreklerimizi salladı, yaralı kardeşlerimize acil şifalar hakka yürüyenlere rahmet ve mağfiret diliyorum. Üsküdar Belediyesi olarak, kaldıkları otelleri yıkılan gazeteci arkadaşlarımızı Güveçli Köyü'nde oluşturduğumuz misafirhanede ağırlayacağız. Aynı şekilde kalacak yer bulamayan bölgedeki görevliler de bizim misafirimz olacak, böylece vazifelerini sıkıntı çekmeden yerine getirebilecekler.'' açıklamasında bulundu.

Depremde en acı verici olay ise Japonya'dan depremde zarar gören vatandaşlarımıza yardım için gelen doktor Atsushi Miyazaki'nin Bayram Oteli'nde hayatını kaybetmesi oldu. Otel enkazından çıkartılan fakat kurtarılamayan Miyazaki Japonya'daki 8,9'luk depremden kurtulmuştu. En üzüntü verici durum ise Miyazaki deprem bölgesine yardım için gelmişti.

Üsküdar Belediyesi'nin deprem bölgesinde bulunan basın mensupları ve görevlilerini misafir edeceğini açıklaması ise bölgede bulunan haberciler için sevindirici bir haber oldu.


Üsküdar 34



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Türkiye

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir