Şemdinli'de hain saldırı

PKK'nın dün akşam Şemdinli'deki Aktütün karakoluna saldırdığı ve çatışmalarda 15 askerin şehit olduğu 2 askerin de kayıp olduğu açıklandı

Şemdinli'de hain saldırı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
PKK'nın, dün akşam saatlerinde Hakkari Şemdinli'deki Aktütün Karakolu'na saldırdı. Çatışmalarda 1astsubay, 6 uzman erbaş ve 8 er şehit oldu. 2  uzman erbaştan da haber alınamadığı açıklandı.
Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Hakkari'nin Şemdinli İlçesinde bulunan Aktütün Jandarma Sınır Bölüğüne PKK’lı teröristlerce yapılan saldırıda 15 askerin şehit olduğu bildirildi.

23 TERÖRİST ÖLDÜDÜRÜLDÜ!

Bölücü terör örgütünün Irak'ın kuzeyinde bulunan unsurları tarafından dün yapılan saldırıda, 15 güvenlik görevlisinin şehit olduğunu, 23 teröristin etkisiz hale getirildiğini, 2 uzman erbaş ile de henüz temas kurulamadığını, 2 askerin de durumunun ağır olduğu belirtildi.

Genelkurmay Başkanlığı İletişim Daire Başkanı Tuğgeneral Metin Gürak tarafından bu sabah bir basın toplantısı ile yapılan açıklamada, Irak'ın Kuzeyi'nde saldırıların devam ettiği, belirtilen rakamların artabileceği ifade edildi.

Çatışmalarda yaralanan askeri personelin uçakla Ankara'ya getirildiğini belirten Tuğgeneral Gürak, ilerleyen saatlerde yeni açıklamalar yapılacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: Haber 7

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Türkiye

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir