BBP Lideri Üsküdar'da

BBP Genel Başkan Muhsin Yazıcıoğlu, Üsküdar'da partisi tarafından düzenlenen etkinliğe sürpriz bir ziyaret yaptı.

BBP Lideri Üsküdar'da
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

BBP Üsküdar Gençlik Kolları, iskele meydanında kurdukları standla çevre halkının dikkatini çekmeye çalışırken; alana Genel Başkan Muhsin Yazıcıoğlu 'da sürpriz bir ziyaret yaptı. Alanda, üzerinde BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun konuşmalarından kesitlerin bulunduğu ve G.Ö.R projesinin açıklandığı broşürler ve anahtarlıklar dağıtıldı.

Organizasyona, iftardan sonra BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu ve BBP İstanbul İl Başkanı Kazım Ayaydın ile teşkilatın gelmesi, partililer için sevinç kaynağı oldu. Burada çay içen ve sohbet eden Yazıcıoğlu, teşkilat üyelerini tebrik ederek oradan ayrıldı.
 
Çalışmalarından dolayı bütün teşkilat üyelerine teşekkür eden BBP Üsküdar İlçe Başkanı Abdullah Genç 'de yaptığı açıklamada, yerel seçim hazırlıklarının devam ettiğini ve hak ettikleri sonucu almak için mücadele edeceklerini vurguladı. Halkın bu teveccühünden memnun olduklarını dile getiren Başkan Genç, “partimize duyulan ilgi ve sevgiden dolayı çok memnunum, lakin geniş kitlelere ulaşabilmek için daha fazla çalışmamız gerektiği kanaatindeyim” dedi. Genç, teşkilatın ve yönetiminin birlik ve beraberlik içerisinde organizasyonlara imza atmasının gurur verici olduğunun da altını çizdi.
 
BBP Üsküdar Gençlik Kolları Başkanı Atilla Sancar ise görselliğin önemine değinerek; “ Kendimizi ve misyonumuzu tanıtmak için Üsküdar BBP Gençlik Kolları olarak daha fazla çalışacağız ve organizasyonlarımıza devam edeceğiz” dedi.
 
Kaynak: Flashaber

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir